Miért hirdetik így a kettlebell edzést? "Hagy a lufi izmokat másra" Gondolom a konditeremre céloznak. Mi az, hogy lufi izom? Egy fajta izomzat van nem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 16:22
1/20 anonim válasza:
Sajnos a kettlebelles edzést is elkapta a propagandaszag. Sok helyen azzal próbálják népszerűsíteni, hogy kettlebellel szálkás izomzatot szerzel, konditeremben pedig csakis pufit szerezhetsz. Természetesen nem így van. Mindkettő eszköznek mások az előnyei, más miatt érdemes használni őket.
2/20 anonim válasza:
hát ja, ha én is el akarnék adni valamit, én is megpróbálnám degradálni a konkurens edzésmódszereket. ugyanez van a fegyencedzéssel is.
3/20 anonim válasza:
a lufi izom az az az izom, ami rajtad van, de az égvilágon semmi másra nem való, minthogy a polód rádfeszüljön.
4/20 anonim válasza:
hogyan tudnék én ilyen lufi izmot elérni? hogy lehet ilyet csinálni?
5/20 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy lufi izom, amúgy ezt általában a szteroidosokra mondják, leginkább profi testépítőkre.
6/20 anonim válasza:
Hallottál már a marketingről? Nem baj, ha valótlanságot állítasz amíg az jól hangzik és az emberek egy bizonyos rétege elhiszi.
7/20 anonim válasza:
Marketing...fegyencedzesbe is ez van irva pedig kurv@r@ nem igy van. Dietaknal ugyen ez van jon egy okos ir egy konyvet lehord minden mas dietat hogy el tudja adni a sajat sz@rjat:D
9/20 Zakathol válasza:
nah a lifetilt az nekem is a "szívem csücske". Az a b@lf@sz gyerek akkora fail lett mostanra hogy nemigaz... :D
Egész végig hirdette, hogy hát ő ezt soha nem pénzért fogja csinálni, meg ez csak a neten keringő módszerek összefoglalása estébé...
Most meg már felrakta az árajánlatot... Valami 3 hónapos Slim3 istenf@sz@ 180.000 pengő...
10/20 anonim válasza:
Kb penzt akar csinalni mas halalabol....Zyzz dietas etrendjet,edzestervet csinlalta mikor utoljara neztem a blogot de ugy tudom par honapra ra abba is hagyta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!