Lehet két különböző súlyú kettlebellel szakítani egyszerre?
Dupla kettlebelles szakítást akarnék csinőálni, de csak 2 különböző súlyú bell áll rendelkezésemre.
Ha váltogatom mondjuk 10-esével a súlyokat jobb és bal kéz között az éri?
Lehet, de veszélyes, nagyon kevés embernek van hozzá megfelelő vállmobilitása, illetve kevés embert látok, aki elég jól szakít egy bellel... Neked 1-el már tökéletesen megy?
Összességében azt mondom, hogy sokkal veszélyesebb a dolog, mint amennyi pluszt ad az edzésedhez.
igen, konzultáltam már több emberrel is, és arra jutottam, még pihentetni kell a dolgot.
Vállmobilitással, erővel nincs gondom, technika rendben van, de be kell vezetni egy kis fokozatosságot, elkerülendő a túlterhelés.
Na igen, de azt nem tudhatja Pavel, hogy én szegény csóró kölyök az 52 kilómmal a 24-es bellt egész nehezen stabilizálnám szakítás közben, ugyanis ez már a testsúlyom majdnem fele.Pavel azt is írja, hogy mi a "nehéz" az relatív
inkább a testsúlyodtól függ, mint az erődtől.
Szóval én 16-os bellel, ha megcsinálok 200 szakítást 10 perc alatt, akkor felkészültnek érzem magam, hogy két 12-essel elkezdjem a dupla szakítást. majd egy kicsit késöbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!