Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó edzésterv szálkásításhoz?

Ez jó edzésterv szálkásításhoz?

Figyelt kérdés

Hétfő - Mell és Váll edzés

Szerda - Hát Csukja Váll edzés

Péntek - Tricepsz Bicepsz és Alkar

Szombat - Has Láb edzés

Minden edzés után fél óra futás

Pihenőnapokon pedig 1 óra aerob edzés

2012. jún. 7. 17:51
 1/3 Diego105 ***** válasza:

Maga az edzéstervvel nincs gond, max annyit változtass -ha nem így van- hogy a hétfői váll edzésen az első és oldalsó deltát edzd meg, szerdán pedig a hátsót.

Nem tudom milyen intenzitású szálkásításnál egy edzés, viszont a lábedzés utáni futást én esélytelennek látom.

Ja, és még annyit, hogy nem az edzésen fog múlni hogy fogysz-e vagy sem, hanem a táplálkozáson.

Szálkásító edzésterv, és tömegnövelő edzésterv nem létezik, tömegnövelő étrend, és diéta, az viszont igen.

Sok sikert!

2012. jún. 7. 17:54
 2/3 anonim válasza:
én személy szerint nem szeretem bicepsz tricepsz 1 napon, nekem a mell bicepsz, hát tricepsz , váll, láb jött be 4 napra elosztva, de lényegében ha neked így "kényelmes" akkor semmi akadály, viszont én a minden edzés után fél óra futást ,soknak érzem. Én örülök ha a shakert meg tudom emelni edzés után,persze nem mind1 hány gyakorlatot csinálsz 1 izomcsoportra. valamint egyet értek az első válaszolóval. Kaja a fontos itt főleg. ( ha netán hülyeséget írtam, javítsatok ki)
2012. jún. 7. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Így van, nincs szálkásító edzés. Az ugyanaz, mint amikor tömegelünk, nem veszünk vissza a súlyból, mert izomvesztés lesz. A kaján és az aerob edzésen múlik a dolog. Amúgy a terv jó lesz, de ez nem is terv csak az izomcsoportok bontása, mert nincsenek gyakorlatok benne és sorozatszámok.

[link]

2012. jún. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!