Elszeretném kezdeni a kondizást mindennap tudok 1 órát kondizni 15 éves vagyok és 180cm és 61kg mit ajánlotok az edzéshez? Milyen fehérjét vitaminokat stb. Nem nagyon értek hozzá! Kb 30kgt tudok emelni!
Szerintem ha gazdaságosan akarod csinálni,100% whey protein professional(lehetőleg nagy vödröset vegyél,az a leggazdaságosabb),egy Mega Daily One,és F2 Full Force supercarb fast.Először is,gondolom 15 évesen nemtudsz egy normálisabb étrendet csinálni,szóval figyelj arra,hogy 2-3 óránként vágj be egy jó nagy adag husit legyen az bármilyen kivéve kecskehús.:)))(Lehetőleg rízzsel,fehérrel.A kiegekkel úgy bánj,hogy reggelire 1 adag 100% wpp,30gr-ot összeturmixolsz 100gr zabpehellyel,és ledöntöd( isteni reggeli),majd 1 mega daily one.Aztán mivel jön a nyári szünet,gondolom rendesen betudsz tartani egy 2-3órás kajálást,edzés után meg menjen még 1 adag (30gr) 100%wpp,és mivel 61kg vagy 61gr supercarb fast.Aztán utsó kajálással még1 mega daily one.
Mindent a shop.builder.hu-n vásárolj,nagyon olcsó és jó!
100% wpp = 100 % whey protein professional, ez a fehérje
mega daily one = egy nagyon komplex multivitamin kapszula,tutira jó! 150kapszula,napi 2db,2hónapig jó és csak 4170ft!
supercarb fast = gyors felszívódású szénhidrát(kötelező)beleteszed a shakedbe a fehérje mellé!
Ha valamit szeretnél még tudni,vagy kihagytam,írj!
Sok sikert!:)
Hát öregem ezt meg hogy hoztad össze?
Mindent a shop.builderről? Ezt képes vagy komolyan leírni. A legdrágább webshop ami létezik. Hihetetlen emberek vannak. Meg 61 gyors ch? Nem ám 60g, mert akkor mi lesz, ha csak 60g? Én meg azt mondom, hogy 50g-nál ne legyen több, mert nem kell annyi cukor.
Scitec-el nincs bajom, de nagyon drága lett és jobbak vagy ugyanolyan jók vannak olcsóbban.
Jaj Montez...Azért írtam 61-et,hogyha a közeljövőben növekedni fog esetleg,tudjon következtetni,hogy tömegeléskor 1gr/tskg ch kell....Nem értelek,egyáltalán nem drága a shop.builder:)
Hajrá,mondj olcsóbbat,tudsz?
bodybuildinbolt.hu, sportika.eu, proteinbuilder.hu, nutritionplanet.hu, whey-protein.hu, muscleteam.hu
Elég lesz hirtelen ennyi.
Nem kell cukorból 1g*tskg edzés után egyből, hanem elég 0,7-0,8g*tskg. Nézz utána. Ennél többel csak zsírosodás lesz. Fehérjéből pedig kell testtömegkg/2 grammban, tehát neki kell 30g fehérje, ami kb 40g proteintápkiegben van meg.
bizony nem más kell mint scitec 100%wpp de nem kicsit mert a nagy az nagyon olcsó,a nagy az majdnem hogy ingyen van hiszen csak 25 260ft kell kicsengetni 5kilóért amiben 3665g protein van.
nézzünk csak egy másikat pl egy minimum ilyen minőségűt a vpx syngexet
na nem a shopbuilderen mert ugye nem vagyunk hülyék és nem sz arjuk a pénzt.
megnézzük hol a legolcsóbb,rá bukkanunk 9500ft ért a 2270g os verzióra
na akkor vegyünk ebből kettőt hogy össze jöjjön az 5kiló mint a scitecesnél.
az akkor mennyi is lesz?
9500ft + 9500ft aszonja hogy 19 000ft
api csába ez valahogy nem 25ezer pedig ez is 5kiló
óóó biztos kevesebb benne a fehérje
na nézzük az összetételt
aszonja hogy serving size 25g
na nézzük mennyi van egy adagban
protein 20g
óóó hát akkor ez 80%os
akkor a két dobozban 3632g protein van.
és mindez csak 19ezer ért?
hú de király
akkor maradna még 6200ft om másra ha ezt venném és nem a scitec et a shopbuilderről ahol majdhogynem ingyen osztogatják a cuccokat.
na akkor melyik legyen vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!