Idáig 10 kilóval edzettem, de nem most átértem az 50es ismétlésszámos rendszerre 5 kilóval. Le kell nyújtani, és ha igen, kb. milyen hosszan? És hogy az 5kg az még ugye izom-tömeg növelés, és nem szálkásítás?
Figyelt kérdés
+egy: kb. hány évesen lehet elkezdeni a nagyobb izom növelést. 14vagyok (majdnem 15) de már 180 centi, és egyelőre nem vagyok a legerősebb. Haskör: 85 cm, bicepsz kör: 32cm. Asszem ezeket mérték meg hivatalosan.2012. jan. 25. 12:45
11/18 A kérdező kommentje:
dirtboy:
Már olvastam, az összeset, nem otthon eszem, nem tudok étrendet összeállítani.Ja, és nincs itthon konditermem, csak kézisúlyzók meg fekvenyomó. Már féléve néztem azt az oldalt, haverom mutatta.
2012. jan. 27. 20:34
12/18 A kérdező kommentje:
Mellesleg, hogy van kockahasa az 50kilós gyerekeknek? Ha a zsírból soha nem lesz izom.
2012. jan. 27. 20:40
13/18 A kérdező kommentje:
Mellesleg az izomnövekedéshez kell zsír. Ezt az a portál is írja.
2012. jan. 27. 20:43
14/18 anonim válasza:
Úgy van kockahasa az 50-kilós gyerekeknek, hogy nincs rajtuk zsír és így látszik a hasizom. Zsírbevitel kell a normális hormonszint miatt és a zsírban oldódó vitaminok miatt, de nem ebből lesz izom. A zsírszövetből sosem lesz izomszövet.
15/18 A kérdező kommentje:
És akkor a zsír felhasználódik kalória pótlásra? Mert ha a zsír mindig megmarad, akk valamennyire mindig "dagi" leszek, nem?
2012. jan. 28. 09:48
16/18 anonim válasza:
Ha negatív a napi kalóriamérleged, akkor a zsír felhasználódik igen. Aerob edzéssel tudod növelni a zsírvesztést.
17/18 A kérdező kommentje:
Már csak 1 problémám van. Azt írtátok, hogy olyan súllyal eddzek, amivel 8-12őt tudok csinálni. Az a baj, hogy a 10.5 kilós a legnagyobb otthon, és azzal is már megy a 30 mindenből (kivéve tricepsz)
2012. jan. 28. 19:30
18/18 dirtboy válasza:
ha szerelhető akkor vegyél súlytárcsákat és növeld a súlyát.
30ismétlés nem jó, csak az izom állóképességét növeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!