Szálkásítás, izom növelés, egy szóval alak formálás, de hogyan? Részletek lent!
15 vagyok (64 kg 178 cm), és van rajtam némi felesleg. szeretném magamrol ezt lepucolni, ha nem is "100%"-osan szálkásra de normális kinézetűre. az izomzatom normális,bár oda is szeretnék gyúrni, mellkas,bicepsz,tricepsz stb.. egyszóval felsőtestre.Mit tanácsoltok?Étkezés, edzés, diéta stb..
Szerintetek kb egy év alatt milyen szintű eredmény érhető el? Ebben a témában tapasztaltaktól kérnék segítséget,de minden tanácsot nagyon megköszönök:)
Ha valaki hülye valamihez minek pofázik bele? 6 hét tömegnövelés? Tömegnövelő, szálkásító, súlymegtartó edzés? Mi van? Pont annyit amennyit felhasználsz? Qrva nagy isten vagy ha ezt te tudod.
Kérdező te meg vágd le a lábad a p*csába, minek az neked.
04:41 vagyok.
Javaslom olvasgass kicsit, utánna a dolgoknak mielött leszólsz másokat.
Tudományos kísérleteket folytattak a ,,megfelelő'' edzés kapcsán. Bár nem létezik olyan gyakorlat vagy ismétlésszám ami minden embernek tökéletes, mivel minden egyed más tulajdonságokkal rendelkezik, mégis mondhatjuk, hogy a kevés ismétlés szám nagyobb súllyal, az emberek többségénél izomtömeg növekedést eredményez még a magasabb ismétlés szám szállkásodást. Mindenkinek be kell lőnie ezeket az értékeket magának és annak megfelelően edzeni attol függően éppen melyik státuszban van.
Kajával kapcsolatban pedig.. már már magamat érzem kellemetlen helyzetben, mivel ez még csak nem is felsőoktatás hanem gimnáziumi tananyag.. de biztos más dolgod volt. Az emberi szervezetnek energiára van szüksége amit a táplálék oxidációjával nyerunk. Van egy alap szükséglet ,ami az alapvető folyamatokhoz kell. Ha ennyit beviszel életben maradsz. erre jönnek még rá az extrák' pl a sport. Kor, suly,magasság, sport intenzitása alapján, ki lehet számolni egy körülbelüli értéket amire szükséged van. ha ettöl kevesebbet viszel be akkor a szervezeted kényszerítve lesz arra,hogy zsirt égessen, ugyanis ( lehet hogy neked ez is ujdonság) a zsir raktározott energia. ilyen formában készül fel a szervezet az esetleges étkezés kimaradasokra.Ha viszont felesleges energia jut be, akkor azt elraktározza a szervezet zsir formájában,a fennt említett okból kifolyólag.
a következő biológia óráért már számlázni fogok...
ma 19:48
qrva okosnak hiszed magad te kis balf@sz, nem baj nyomasd a szerencsétlen hülyeségeid te nyomorék.
akkor meséld már el nekem, hogyan gondolod Te?
kíváncsi vagyok milyen kép alakult ki a Te fejedben az emberi szervezetről és működéséről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!