Szálkásítás, izom növelés, egy szóval alak formálás, de hogyan? Részletek lent!
15 vagyok (64 kg 178 cm), és van rajtam némi felesleg. szeretném magamrol ezt lepucolni, ha nem is "100%"-osan szálkásra de normális kinézetűre. az izomzatom normális,bár oda is szeretnék gyúrni, mellkas,bicepsz,tricepsz stb.. egyszóval felsőtestre.Mit tanácsoltok?Étkezés, edzés, diéta stb..
Szerintetek kb egy év alatt milyen szintű eredmény érhető el? Ebben a témában tapasztaltaktól kérnék segítséget,de minden tanácsot nagyon megköszönök:)
Köszönöm mindenkinek a válaszát, 04:41: köszi a tanácsokat ,több embert megkérdeztem a te állításodról és ők is igy gondolják :) G'sback: Az a gond hogy télleg jól megy neked hogy leszolj másokat stb...valószínű te is ehhez a módszerhez folyamodtálhogy levágd a lábad,biztosan ledoktoráltál az orvosi egyetemen, de igazábol semmit sem segítettél még csak tanácsot sem addtál,szóval nemhinném h tényleg értesz a témához,de köszi az erőfeszítést!
04:41-hez visszatérve, köszi mégegyszer,sokat segitettél:)
TOMAtm: neked is köszönöm!
Engem sohasem érdekelt az előírás szerinti protokoll, mindég is leszartam magasról, szedtem a magam jól bevált tömegnövelőjét ami akkoriban a masterpro 50 volt kb. 800/1kg és 4-et vettem meg, ma ha akarnám se menne mert 4ezer valamennyi szval megfizethetetlen és tán ne az a minőség sem mint rég, ezt nyomtam zabáltam rendesen mivel tömeget növeltem, de én nem szálkásítottam de így is félelmetesen néztem ki mert nagyon formás is voltam! szval haver nézzél meg egy videót pl. Arnoldról vagy más nagyobb testépítőről és vedd észre hogy először tömeget kell növelni és arra tudsz majd szálkásítani.
Tudod te? van fogalmad róla hogy a szálkásítással mennyi tömeget vesztesz? nem hinném! mi akkoriban évekig növeltünk tömeget nem pedig gebeként fogtunk bele! vagy olvassál el egy könyvet tőle: [link] már bocs de az ilyen csak felbassza az agyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!