16 éves vagyok kondi?
Figyelt kérdés
Lassan már 2-3 éve úgy lazábban kondizgattok.. meg-meg szakításokkal.. most az utóbbi időben (4-5 hónapja rendszeresen het/3 alakalommal járok) és meg-meg-meg látszodik rajttam.. de már.. 4-5 hónapja.. Szóval valami hatásos edzés tervet szeretnék kérni tőletek.. amivel valóban meglátszódna rajtam..2012. jan. 15. 18:32
1/7 dirtboy válasza:
étrended volt?
csak mert az is kell ha azt akarod hogy eredmény legyen.
ha azt akarod hogy írjon valaki edzéstervet akkor írd le azt is hogy hány napos legyen.
2/7 anonim válasza:
Vigyázz, mert még nőhecc, de ha túl gyúrod magad, akkor hát ...úgymond megállsza a növésben ...és pici maradsz...ha pici vagy ... Jah, és figyelj oda h nem erőltesd meg magad!
3/7 anonim válasza:
Étrendet számolj először ahogy dirtboy is mondta, az elengedhetetlen, utána innen tudsz válogatni : [link] .
4/7 A kérdező kommentje:
187 cm vagyok mielőtt elkezdtem gyúrni 179 voltam.. szerintem ez hülyeség, h megállok a növéseben.
2012. jan. 15. 18:40
5/7 A kérdező kommentje:
3-napos legyen!
2012. jan. 15. 18:41
6/7 anonim válasza:
Akkor [link] ezt javaslom, anno én is ezzel kezdtem, utána van 2-es és 3-as "fokozata is". Étrendet viszont mindenképp csinálj, anélkül nem ér semmit az egész.
7/7 anonim válasza:
étrend, kipihentség, edzés
ezek a legfontosabbak, és edzés kaja nélkül sokat nem fog érni csinálhatsz te akármi hogy látszódjon
Ajánlom drugs bunny alapismereteit, sárga kapszulát, és olvasgasd az edző válaszolt, a bodybuilderen az étrendek nem a legjobbak bunny is leírja-mindenki összetudja magának rakni, 2fehérje 5ch /tskg
edzéspárosításokba nekem bevált:
mell-bicepsz
láb-tricepsz
hát-váll
ez pl 1 hétre 3 napos ha neked ien kell, pihenőnapok is fontosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!