EDZÉSTERVET szeretnék készíteni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá?!
biztosan ki "gúglizhatnám" ,meg kérdezhetnék ismerösöket,de úgy gondolom hogy itt valaki tudna nekem segíteni.
a lényeg felsőtestre:has,mell,csuklya,kar. meg lábra,és ne csak erősítsek,hanem nézzek is ki valahogyan.meg esetleg tanács hogy szedjek-e étrendkiegészítőket. köszi előre is . :)
/és ne csak erősítsek,hanem nézzek is ki valahogyan./
ez az étrenden múlik meg hogy hogy hajtod végre az edzést
/szedjek-e étrendkiegészítőket?/
ezt meg az étrend dönti nagy részt el,minden esetre egy tejsavó és egy dextróz biztosan kell majd edzés utánra,továbbá multivitamin is biztos hogy kell.
Ennek a fele hülyeség, nem rossz oldal a bodybuilder csak sok olyan gyakorlat van mely csak egy izmot mozgat meg. A fő cél az lenne hogy izomCsoportot mozgassál, tehát több izomra menjél rá, szerintem felesleges ilyen bicepszezéssel tölteni az időt.
Mondok pl egy edzéstervet így kapásból:
A nap:
Mellből nyomás
Felhúzás
Húzódzkodás
B nap:
Fekve nyomás
Guggolás
Kétkezes evezés
Kiegészítő gyakorlat A és B napra: Kigördülés
De e mellé berakhatsz Kettlebelles gyakorlatokat, én régebben ezt az edzéstervet nyomtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!