Ezt az edzést lehetne naponta csinálni?
30 húzódszkodás ( 15be és 15 kifelé fordított karral)
50 fekvőtámasz
30hasprés
20 felülés
20-20 hasprés oldalra
15 lábemelés
20 fegyencgugolás(széles terpesz, előretett kéz)
célszerű lenne pihentetni, speciális edzés, ha ahhoz szoktatod a szervezeted, hogy csak terhelést kap és pihenést meg nem. speciális célokra..
30 húzódzkodás jó, meg az 50 fekvő is, viszont a többi az lófa.sz. kb. megszorozhatnád 10-zel a többit, lehetne vagy 200 hasizom gyakorlat (akkor túlzás a 10x-es adag oké) de a lábadnak miért nem adsz legalább szintén egy 50 guggolást. vagy egy 10 egylábasat.
és hátad nincsen?
Okés.
Az jó lenne ha a hasizom gyakorlatokat megszoroznám 5-el, és úgy csinálnám az edzést, hogy egymás után 2 nap, majd 3 nap pihi?
Jah és a fekvőtámasztól ill a húzódszkodástól már szép lepkéim vannak, izmos hátam. Esetleg ha tudsz valami hát-ra szóló gyakorlatot meghallgatom.
hason fekve törzsemelés.
szerintem lehetne 1 edző nap 1 pihenő, de ha neked valamiért jobban esik rázúzni egymás után 2x, nem tudom miért jó. annyira meg nem értek hozzá, hogy biztosat tudjak mondani 2 edzőnap 3 pihenőről és az 1 edzés 1 pihenőről.
minden esetre én 1 nap pihenést hagynék (és hagyok általában) az ilyen komplett edzések között.
Miaz?
:D
Kipróbálom a szivacsot.
És az nembaj, hogy 14 éves vagyok??
Vékony, szálkás alkatú, izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!