Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lehet az oka, hogy nem...

Mi lehet az oka, hogy nem tudok fejlődni?

Figyelt kérdés
Rendszeresen járok edzeni és 4 napos osztott edzéstervem van, de az a problémám, hogy egyáltalán nem látszik rajtam semmilyen változás. A súlyokon nem tudok emelni és nem is izmosodok. Kiszámolt étrendem nincs, de próbálom a fehérjebevitelemet magasan tartani. Az a baj tömegelni sem merek, mert hiába vékony vagyok, de a hasam így is zsiros már és amikor elkezdek picit többet enni egyből oda rakódik le pluszba és csak romlik a forma. Ez a tipikus skinny fat testalkat vagyok.

febr. 3. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Progresszív túlterhelés, bukásközeli effort (RPE8+), elegendő volumen (izmonként heti 6-16 munkasorozat izmonként), megfelelő kalóriabevitelt, minimum 1.5 g/tskg fehérje. Ha valamelyik nincs meg, akkor nincs fejlődés.

Mióta edzel?

febr. 3. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

semmi infot nem irtal az edzésedről.

nem irtad miota csinalod.

nem trackeled a kaloriakat meg a makrokat.

ilyen 1000 éves fasságokat irsz h skinyfat

naa vajon miert nem fejlodsz ?? 😅

febr. 3. 14:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyjából egy éve kezdtem el. Az elején még azért volt eredmény meg egy kis változás, de nem merültem bele ennyire a témába csak jobb formában akartam lenni és sportolni valamit, de így semmi motivációm nincs már. Az edzésfelosztásom így néz ki: mell-tricepsz, hát-bicepsz, váll és láb. A nagyobb izomcsoportokra 3-4 gyakorlatot szoktam végezni a kisebbre 2őt 4 munkasorozatban. A kalóriákat és a makrókat nem vezetem valóban, de van olyan ismerősöm, aki csak eszik, ami épp van otthon mégis fejlődik.
febr. 3. 15:01
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

"ismerősöm, aki csak eszik, ami épp van otthon mégis fejlődik"

Jó neki, de ha te nem, és szeretnél, akkor kénytelen vagy belemerülni az edzésprogramozásba és a sporttáplálkozásba.

febr. 3. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

siránkozhatsz h össze eszik spancid mindent mégis jol nez ki de te nem fogsz jol ki nézni ettől még

siránkozhatnék en is h megfeszülök a diétába meg hetente 5x döglődök a terembe schwarzenegger meg a bajor kolbásztól + 2 fekvőtől izmosabb lett mint barki csak nem nagyon lennék beljebb ezzel

febr. 3. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Jogos, amit írtok. Elég tájékozatlan vagyok a témával kapcsolatban.
febr. 4. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Fasírtos szendvicset is eszik ez az ismerősöd?

febr. 4. 16:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Azt mondta nem figyel az étkezésre és nincs kiszámolt étrendje neki sem. Nem vezeti a makrókat és a kalóriákat sem. Valószínű eleve olyan náluk a házi koszt, ami elegendő tápanyaghoz juttatja a szervezetét és bőven tartalmaz fehérjét. Nem azt mondom nyilván, hogy versenyformában van, de bőven szálkásabb, mint én még így is.
febr. 5. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Genetika

tegnapelőtt 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!