Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jobban fogok fejlődni, ha a...

Jobban fogok fejlődni, ha a heti 4-6 RPE10-es (valóban 10-es) sorozatot "lecserélem" 8-10 RPE7-8 sorozatra? Intenzitás a plusz volumenre.

Figyelt kérdés

Teljes testes edzést végzek heti 2-3 alkalommal, de egy edzésen egy izomcsoportot kettő munkasorozattal leoffolok és magamat is edzés végére, de tényleg kemény sorozatok, valóban bukásig. Egyébként fejlődtem sokat, csak nem tudom, hogy lehetne-e jobb is?

Ezért gondoltam hogy változtatok.

Vajon nyerni fogok rajta?

tegnap 22:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Intenzitást a plusz volumenre*
tegnap 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha eddig túl kevés volt a volumen a fejlődéshez, és az effort ÉSZSZERŰ csökkentésének hála innentől elegendő munkasorozatot tudsz elvégezni, akkor igen. De ha így is fejlődsz, akkor járt utat járatlanért el ne hagyj!

Ami fejleszt, és nem okoz regenerációs problémát, azon ne változtass, mert a végén még buksz rajta, nem nyersz!

tegnap 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!