Szerintetek ez az edzés felosztás jó lesz nekem?
Heti 2x tudok max terembe járni, de otthon is tudok edzeni viszont csak súlyokkal (húzódzkodót nem tudok sajna felszerelni).
Felső-Alsó felosztásban szeretnék edzeni, viszont mivel a hátamra nem tudok otthon megfelelően ezért alsó napra is iktatnék be hátat.
Hasazást felső test napra gondoltam (van egy 10 perces bevált szett)
Kb. igy gondoltam:
Hétfő: gym alsótest + kevés hát
kedd: pihenés
szerda: gym felsőtest +has
csütörtök: pihenés
péntek: otthoni alsótest edzés
szombat: pihenés
vasárnap: otthoni felső test edzés + has
Felső testnél igyekeznék az antagonista izmokra is figyelni.
Szerintetek ennek igy lenne értelme? lány vagyok egyébként
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy lányként edzhetek mellre?
köszi
Elképesztő ez a felosztás.
Igen edzhetsz mellre. GyéeM-ben vannak jó kis mellnyomó gépek, azok zseniálisak hozzá, vagy szimpla fekvenyomás.
"ez az edzés felosztás jó lesz nekem?"
A felosztás nem mond semmit a fejlődési potenciálodról, csak a szabadidőd mennyiségéről és a preferenciáidról. Gyakorlaszelekció, effort, intenzitás, volumen?
"ennek igy lenne értelme?"
Tartsd az edzésprogramot konzisztensen és progresszíven, aztán ha 12-16 hét után erősebb és izmosabb vagy, mint előtte, akkor van értelme, ha meg nem, akkor változtass azon, amin a leszűrt tanulságok alapján kell. Kezdőként a legszarabb edzéssel is lehet fejlődni.
"lányként edzhetek mellre?"
Miért ne edzhetnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!