Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez az edzés...

Szerintetek ez az edzés felosztás jó lesz nekem?

Figyelt kérdés

Heti 2x tudok max terembe járni, de otthon is tudok edzeni viszont csak súlyokkal (húzódzkodót nem tudok sajna felszerelni).

Felső-Alsó felosztásban szeretnék edzeni, viszont mivel a hátamra nem tudok otthon megfelelően ezért alsó napra is iktatnék be hátat.

Hasazást felső test napra gondoltam (van egy 10 perces bevált szett)

Kb. igy gondoltam:

Hétfő: gym alsótest + kevés hát

kedd: pihenés

szerda: gym felsőtest +has

csütörtök: pihenés

péntek: otthoni alsótest edzés

szombat: pihenés

vasárnap: otthoni felső test edzés + has

Felső testnél igyekeznék az antagonista izmokra is figyelni.

Szerintetek ennek igy lenne értelme? lány vagyok egyébként

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy lányként edzhetek mellre?

köszi

tegnapelőtt 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:
23%

Elképesztő ez a felosztás.

Igen edzhetsz mellre. GyéeM-ben vannak jó kis mellnyomó gépek, azok zseniálisak hozzá, vagy szimpla fekvenyomás.

tegnapelőtt 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:

"ez az edzés felosztás jó lesz nekem?"

A felosztás nem mond semmit a fejlődési potenciálodról, csak a szabadidőd mennyiségéről és a preferenciáidról. Gyakorlaszelekció, effort, intenzitás, volumen?

"ennek igy lenne értelme?"

Tartsd az edzésprogramot konzisztensen és progresszíven, aztán ha 12-16 hét után erősebb és izmosabb vagy, mint előtte, akkor van értelme, ha meg nem, akkor változtass azon, amin a leszűrt tanulságok alapján kell. Kezdőként a legszarabb edzéssel is lehet fejlődni.

"lányként edzhetek mellre?"

Miért ne edzhetnél?

ma 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!