Heti hányszor érdemes megedzeni egy izomcsoportot?
Teljesen mindegy, heti hányszor edzel meg egy izomcsoportot. Hetente egyszer, kétszer, háromszor, tök mindegy, programozástól függ. A lényeg, hogy legyen meg a fejődéshez szükséges heti munkasorozat. Edzésterv tekintetében pedig az alábbi linken találhatód a magyar internet legjobb egyénre szabható programjait:
Lehet jó mindkettő.Azt is vedd figyelembe hogy pld van,amikor 72 órát kevésnek érzed.Lehet kell 86.(Kicsit képletesen vedd ezt).Én szoktam így lenni,hogy nem regenerálódok teljesen. Ugyhogy ez a kőbe véstük,"h 48 óra után edzhető",nem feltétlen igaz.
Az egyszerivel is vannak gondok.Nehezen tudom elképzelni azt a mennyiségű sorozatot lenyomni egybe,úgy hogy legyen elég erőd hozzá.
Ez én vagyok.Lehet másoknak ez nem gond.Csak azt akarom kihozni belőle h nem vagyunk egyformák.Probáld meg mind kettőt és ne félj módos8tani,kísérletezni,mert az hozza meg igazán az eredményt ha saját tapasztalatodra építkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!