Heti 3 edzés mellett, mell-bicepsz, hát-tricepsz, láb-váll felosztásban, hány gyakorlatot érdemes végezni az adott izomcsoportokra?
Heti 4 edzés.Alsó felső bontásban.
H,K,Cs,P
2 szer edzed meg mindenedet.
Összesen 14-18 sorozat megy hetente 1 izomcsoportra.
Nekem ez vált be.
Nem tudnának nekem annyit fizetni, hogy ilyen felosztásban edzek, de ha te ezt érzed magadra vonatkozóan jónak, akkor hajrá!
mell: rudas fekvenyomás, kézisúlyzós nyomás (lehetőleg ferde padon), tolódzkodás (akár fekvőtámasz)
bicepsz: karhajlítás (lehetőleg kézisúlyzóval, de teljesen mindegy)
hát: evezés, húzódzkodás (akár csigás lehúzás)
tricepsz: koponyatörés (vagy akármelyik más izolációs gyakorlat, ami neked kényelmes)
váll: oldalemelés, fej fölé nyomás, archoz húzás
láb: guggolás (és variáció), felhúzás (és variációi), kitörés, vádli
Nekem amúgy az ilyen heti 1 lábnapokkal az a bajom, hogy én egy nehézsúlyos, kemény guggolás után nem tudnék még kielégítően felhúzást is végezni, de én erőemelő vagyok. Aki nem edz nagy intenzitással, az lehet tud, fogalmam sincs.
Mi volt a baj a heti 3 teljes testtel? Szerinte az új felosztásban jobban fogsz fejlődni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!