Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen izmokra lehet egymás...

Milyen izmokra lehet egymás utáni napokon edzeni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 14. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Mármint hogy mik azok az izmok, amiket minden nap lehet edzeni? Nem sikerült leírni a kérdést.
2024. jan. 14. 11:52
 2/6 anonim válasza:

Amit nem terheltél előző nap, de az is kérdés mekkora a terhelés amit kapott, és így mennyi idő a regenerálódás(itt képbe jön az alvás minősége,mennyisége, és az étrend is, meg úgy az egész életviteled)

csinálhatsz húzó-toló-láb felosztást vagy láb/kar - mell/hát/váll felosztást is, vagy szét bonthatod 5napra az összes izomcsoportot, de ez kezdőknek, meg úgy általánosságban véve naturáloknak(szerintem) felesleges, én a húzó-toló-láb felosztás híve vagyok, 1 héten így 6nap edzés, 1 nap pihi, de kezdőként még ez is sok hirtelen

2024. jan. 14. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Pl. hasra
2024. jan. 14. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
sose tudjuk meg mire gondolt a kérdező 😆
2024. jan. 15. 08:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha hétfőn mell tricepsz edzés volt akkor kedden nem szabad váll edzésnek lenni de ezen kívül mehetnek mondjuk lab,has,hat,bicepsz?
2024. jan. 15. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ha hétfőn mell tricepsz edzés volt akkor kedden nem szabad váll edzésnek lenni?"

Miért ne szabadna? Bármelyik izmodat edzheted bármikor, ha azt érzed, hogy hatékonyan meg tudod dolgoztatni.

2024. jan. 15. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!