Létezik, hogy a konditól kezdtem el gyorsabban szőrösödni?
Egy hónapja kezdtem terembe járni és azt vettem észre, hogy gyorsabban nőnek a szőrszálaim és gyakrabban kell magam borotválni.
heti 3-4 alkalommal súlyzós edzést is végzek. Alapvetően sok fehérjét, kevés ch-t fogyasztok.
Az étkezésemen semmi sem változtattam, még a vitaminok is uazok, amiket korábban szedtem.
30.l
Csak neked árulom el (😂), hogy a nagyszüleim kecskéket és birkákat tenyésztenek, és gyerekkorom óta rengeteg kecsketejet, túrót, és sajtot fogyasztottam már el.
Mindig legalább 3-4 évvel néztem ki "nagyobbnak" a korombéli srácoktól, és már 17-18 évesen 80 kiló izom voltam.
Azóta pedig már 93-95kg között vagyok, és soha nem volt problémám azzal, hogyan építsem az izmot, és tartsam a súlyomat.
Ha csak nekem árulod el, akkor miért ide írtad az üzit és miért nem PM-ként? :D:D:D Ez eléggé Karinthysre sikeredett :D
Én 55 kg sem szeretném lenni, nehogy 80 :D (lány vagyok és 173 cm)
Nem vagyok egy Karinthy, de csak "humorizéltem"...😁
Tudom, hogy lány vagy, és furcsán is néznél ki 80 vagy 95kilósan 🤔
A magasságodhoz tökéletes az 55kiló, ha azt szép alakra formálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!