Létezik, hogy a konditól kezdtem el gyorsabban szőrösödni?
Egy hónapja kezdtem terembe járni és azt vettem észre, hogy gyorsabban nőnek a szőrszálaim és gyakrabban kell magam borotválni.
heti 3-4 alkalommal súlyzós edzést is végzek. Alapvetően sok fehérjét, kevés ch-t fogyasztok.
Az étkezésemen semmi sem változtattam, még a vitaminok is uazok, amiket korábban szedtem.
30.l
Szerintem olvasgass még az IGF-1 növekedési hormonról, mielőtt bármiféle butaságokat írnál le arról és a tejtermékek fogyasztásának haszontalanságáról, és mielőtt a tejfogyasztást "sok probléma forrásaként" aposztofálnád.
Elképesztő mennyi ostoba ember kommentel itt...
11: Szerintem meg te olvasgassál, meg kérdezz meg néhány tájékozottabb orvost a témában!
A tej a kis borjú tápláléka néhány hónapig, nem pedig a felnőtt embereké.
A(z) (elvált) szüleim mindketten orvosok, ketten összesen 7 szakvizsgával.
A faterom, a bátyám, és én is élsportolók vagyunk/voltunk, ahogy édesanyám is.
Szóval majd ha már tizedannyi tudás lesz a birtokodban a sport és táplálkozás témakörében, mint az egyikünknek, akkor majd ismét jelentkezz.
Csak ne olyan ostobaságokkal, mint eddig...😉
13: Azért írtam, hogy TÁJÉKOZOTTABB orvosokat kérdezz meg.
Ne olyanokat akik a 30 éve az egyetemen megszerzett tudást tekintik még mindig szentírásnak.
De tőlem egész nyugodtan igyál meg napi 10L tejet, tőlem mindenki úgy teszi tönkre az egészségét, ahogy akarja.
A szüleim folyamatosan szerezték/szerzik meg a különféle szakvizsgáikat, nem egyszerre nyomták a kezükbe azokat az egyetem elvégzésekor.
Ergo, élethosszig tanulnak, közben praktizálnak, és tudományos kutatásokat végeznek, ami a lehető legjobb kombináció a szakterületeiken.
Plusz, az édesanyám egyik szakvizsgája a négy közül dietetikus szakorvos, minden másnap élsportolók táplálkozásával foglalkozik, folyamatosan publikál is a témakörben, tehát nem hinném, hogy tovább kellene olvasgatnom egy teljességgel inkompetens, anonim felhasználó ostobaságait a tejtermékekről...🙃🙃🙃
U.i.:
Csak egyetlen olyan tudományosan elfogadott publikációt linkelj ide, amiben a tej fogyasztását nem ajánlják a sportolók részére...😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!