Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik, hogy a konditól...

Létezik, hogy a konditól kezdtem el gyorsabban szőrösödni?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem terembe járni és azt vettem észre, hogy gyorsabban nőnek a szőrszálaim és gyakrabban kell magam borotválni.

heti 3-4 alkalommal súlyzós edzést is végzek. Alapvetően sok fehérjét, kevés ch-t fogyasztok.

Az étkezésemen semmi sem változtattam, még a vitaminok is uazok, amiket korábban szedtem.

30.l

2023. aug. 19. 16:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem olvasgass még az IGF-1 növekedési hormonról, mielőtt bármiféle butaságokat írnál le arról és a tejtermékek fogyasztásának haszontalanságáról, és mielőtt a tejfogyasztást "sok probléma forrásaként" aposztofálnád.

Elképesztő mennyi ostoba ember kommentel itt...

2023. aug. 20. 11:53
 12/24 anonim ***** válasza:
41%

11: Szerintem meg te olvasgassál, meg kérdezz meg néhány tájékozottabb orvost a témában!

A tej a kis borjú tápláléka néhány hónapig, nem pedig a felnőtt embereké.

2023. aug. 20. 12:28
 13/24 anonim ***** válasza:

A(z) (elvált) szüleim mindketten orvosok, ketten összesen 7 szakvizsgával.

A faterom, a bátyám, és én is élsportolók vagyunk/voltunk, ahogy édesanyám is.

Szóval majd ha már tizedannyi tudás lesz a birtokodban a sport és táplálkozás témakörében, mint az egyikünknek, akkor majd ismét jelentkezz.

Csak ne olyan ostobaságokkal, mint eddig...😉

2023. aug. 20. 14:06
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

13: Azért írtam, hogy TÁJÉKOZOTTABB orvosokat kérdezz meg.

Ne olyanokat akik a 30 éve az egyetemen megszerzett tudást tekintik még mindig szentírásnak.

De tőlem egész nyugodtan igyál meg napi 10L tejet, tőlem mindenki úgy teszi tönkre az egészségét, ahogy akarja.

2023. aug. 20. 14:32
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

A szüleim folyamatosan szerezték/szerzik meg a különféle szakvizsgáikat, nem egyszerre nyomták a kezükbe azokat az egyetem elvégzésekor.

Ergo, élethosszig tanulnak, közben praktizálnak, és tudományos kutatásokat végeznek, ami a lehető legjobb kombináció a szakterületeiken.

Plusz, az édesanyám egyik szakvizsgája a négy közül dietetikus szakorvos, minden másnap élsportolók táplálkozásával foglalkozik, folyamatosan publikál is a témakörben, tehát nem hinném, hogy tovább kellene olvasgatnom egy teljességgel inkompetens, anonim felhasználó ostobaságait a tejtermékekről...🙃🙃🙃

2023. aug. 20. 15:01
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

U.i.:

Csak egyetlen olyan tudományosan elfogadott publikációt linkelj ide, amiben a tej fogyasztását nem ajánlják a sportolók részére...😉

2023. aug. 20. 15:07
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, a dietetikus a legrosszabb, akkora sületlenségeket tudnak összehordani, hogy az félelmetes.
2023. aug. 20. 15:13
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Tehéntej témában meg ne dietetika, hanem ikább onkológia témakörben olvasgass.
2023. aug. 20. 15:16
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
Na, itt gyülekezik már a világ tudósainak a krémje a Gyakorin...🙃🙃🙃
2023. aug. 20. 15:22
 20/24 A kérdező kommentje:
Szamár- és tevetejet iszom :D:D:D
2023. aug. 20. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!