Betegségnél miért veszít gyorsabban izmot az ember, mint ha csak simán nem edzene?
Volt, hogy nem edzettem 2 hétig és semmi változás nem volt kb. se súlyban se kinézetben.
Most 2 hete covid-os vagyok és mínusz 7 kiló, és tiszta plöttyedt vagyok, vagyis látszik, hogy az izom tűnt el.
Pedig még azt se mondanám, hogy (pár napot leszámítva) nem eszek rendesen.
Ez mitől lehet? És mikor jön vissza?
Elkeserítő. :(
Az emésztőrendszer nem tud olyan hatekonyan működni.
Ezert van az,hogy általában amikir betegek vagyunk,nem kívanunk annyi etelt.Ugyanis az immunrendszer hatekonyabb,ha nincs az emesztessel elfoglalva.
Ez egy olyan vedőmehanizmusféleség.A szervezetünk szuperul van összerakva,es mindennek meg van a miértje.
Szval nalad az törtent,hogy megis ettél eleget,viszont a felszívódas nem volt tökéletes.
Ez pedig vegsősoron mégiscsak od vezetett,hogy az izmaid nem jutottak elegendő tápanyaghoz.
Ugyanis most nem az a legfontosabb a tested szamára,hogy azokat táplálja,hanem hogy leküzdje a betegseget.
Nem kell aggódni.Az elvesztett izmokat gyorsan visszanyered.
Pont hogy soha nem kokszoltam.
Csak kost antibiotikumot is kellett szednem 6 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!