Két 20kg-mos egykezessel bicepeszezni és vállból nyomni szériában 12-15 ismétléssel az már haladó szint?
Tényleg csak azért írtam, mert egy szabályos 4x12 húzódzkodás széria nem olyan rossz. Sok teremben megfordultam már és látom. 20 kilós egykezessel bicepszre megint nem olyan rossz, ha szabályos és a tolódzkodás sem.
Kérdező! Vidd lentebb az ismétlésszámot és akkor jobban fog jönni a progresszió.
Látom, szépen túl lett kapva ez a téma.
Úgy három éve indultam nulláról, és önvédelmi edzés mellé végeztem !kiegészítésnek! saját testsúlyos edzést!
Úgy heti két alkalommal:
Húzódzkodás alsó, felső
Invertált evezés
Tolódzkodás
Fekvőtámasz
Hátsó tolódzkodás
Gyűrűs bicep curl
Gyémánt fekvő
Guggolás, kitörés
Plank
Ezeket végzem.
És azért végzek relatíve kevés húzodzkodást pl, hogy maradjon erő a többi húzó gyakorlatra, bicepszre, stb.
De nagyon sokat fejlődtem és izmosodtam így is, ha kell töltök is fel képet. Csak már mentálisan kezdett lefárasztani a magas/sok ismétlés, így elkezdtem súlyzózni is.
13-as. Hol vagy edző? Linket is küldhetsz privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!