Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Két 20kg-mos egykezessel...

Két 20kg-mos egykezessel bicepeszezni és vállból nyomni szériában 12-15 ismétléssel az már haladó szint?

Figyelt kérdés
Illetve húzódzkodni 12 ismétléssel tudok. Tolódzkodni saját súllyal 20 ism, plusz 20 kg-mal szériában 10 ism.
2023. aug. 15. 22:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
58%

Tényleg csak azért írtam, mert egy szabályos 4x12 húzódzkodás széria nem olyan rossz. Sok teremben megfordultam már és látom. 20 kilós egykezessel bicepszre megint nem olyan rossz, ha szabályos és a tolódzkodás sem.

Kérdező! Vidd lentebb az ismétlésszámot és akkor jobban fog jönni a progresszió.

2023. aug. 17. 11:28
 22/25 anonim ***** válasza:
59%
Ja. Ahová én járok, ott a legtöbben már csak gépeken edzenek, meg 10 kilós súlyzókkal bohóckodik a sok kokszos károly. Húzódzkodni nem tudnak valóban, 2-3 bírnak csak átlagban.
2023. aug. 17. 11:34
 23/25 anonim ***** válasza:
26%
és mi következik abból hogy ti mit láttok a terembe ahol az odajárók 70%a selejt és pont azért van ott hogy változtasson a selejtességén? 😅
2023. aug. 17. 11:44
 24/25 A kérdező kommentje:

Látom, szépen túl lett kapva ez a téma.

Úgy három éve indultam nulláról, és önvédelmi edzés mellé végeztem !kiegészítésnek! saját testsúlyos edzést!

Úgy heti két alkalommal:

Húzódzkodás alsó, felső

Invertált evezés

Tolódzkodás

Fekvőtámasz

Hátsó tolódzkodás

Gyűrűs bicep curl

Gyémánt fekvő

Guggolás, kitörés

Plank

Ezeket végzem.

És azért végzek relatíve kevés húzodzkodást pl, hogy maradjon erő a többi húzó gyakorlatra, bicepszre, stb.

De nagyon sokat fejlődtem és izmosodtam így is, ha kell töltök is fel képet. Csak már mentálisan kezdett lefárasztani a magas/sok ismétlés, így elkezdtem súlyzózni is.

13-as. Hol vagy edző? Linket is küldhetsz privátban.

2023. aug. 17. 11:56
 25/25 A kérdező kommentje:
Ezzel arra akartam célozni, ha csak a húzódzkodás menne, nagyon hamar fel tudnám magam hozni.
2023. aug. 17. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!