Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha testsúlyával azonos súllyal...

Ha testsúlyával azonos súllyal tud egy lány felhúzni, akkor az már haladó szintnek felel meg?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 21:13
 1/7 MadSeal ***** válasza:
67%

[link]

Oldal alapján "újonc", de ez lényegtelen, az a fontos, hogy te magad mennyit fejlődtél, honnan hova jutottál el.

2022. máj. 10. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem hiszem. Egy 60 kilós lány 60 kilót felhúz? Ha az max, akkor semmiképpen. Ha szériasúly, az is bakfitty. Nálunk több olyan csaj is van, aki akkora, mint egy óvodás, mégis belehúz a 130 kilóba hármat.
2022. máj. 10. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a max? Annyival csinálja a munkasorozatot? Amúgy használd ezt: [link]
2022. máj. 10. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Na lassú voltam. De amúgy én is láttam kb. 60 kilós csajt youtubon 100 kilóval csinálni a munkasorozatot pedig nem is erőlteti annyira a dolgot, csak szeret edzeni.
2022. máj. 10. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább kezdő szint lehet. Ugyanakkor mégsem rossz szint, és a lényeg az, hogy csinálod! Idővel ez csak több lesz! Kitartás hozzá! 💪🏻😉
2022. máj. 10. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkabb ha a sulyanak 2xesevel.
2022. máj. 11. 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem haladó de a teljesen kezdőnél jobb.
2022. máj. 11. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!