Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Követtek egy edzési sorrendet...

Követtek egy edzési sorrendet vagy azt dolgozzátok ami regenerálódva van?

Figyelt kérdés
Nekem ma a láb lenne esedékes de a gerincfeszítőm izomlázas a tegnapi felhúzásoktól és combokat nem szeretem guggolás nélkül edzeni,így meg nehéz. Ezért vádli-mell és tricepsz amit ma megedzek. Rendszerint három izomcsoportot edzek egy nap és effektívnek érzem.
2023. aug. 1. 13:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudtommal van olyan felhúzás hogy csak a gerincfeszítőt edzi
2023. aug. 1. 15:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És a többi izmod olyankor alszik? Vagy rájuk olyankor nem vonatkoznak a biológia és a fizika törvényei?
2023. aug. 1. 15:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal van olyan felhúzás hogy csak a gerincfeszítőt edzi

nincs ilyen. a felhúzás egy összetett gyakorlat.

dolgoznak a combhajlítóid, feszítőid, farizmok, gerincmerevítők, csukja , alkar, törzs, stb stb a teljes hátsólánc dolgozik kissebb-nagyobb mértékben, de a munka oroszlánrészét a farizom, a hajlítók és a feszítők végzik, a többi izom csak izometrikus terhelést kap.

2023. aug. 1. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag, ha azt dolgozod, ami regenerálódva van, akkor követsz egy edzési sorrendet.. :D
2023. aug. 1. 17:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Nincs betáblázva hogy ezen a napon ezt, ezen azt, ahogy regenerálódik egy izomcsoport megdolgozom megint.
2023. aug. 1. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez szimplán csak azért értelmetlen, mert honnan tudod, hogy regenerálódott? Mi alapján vagy benne biztos?

Még kezdőként az izomláz egy jó faktor lehet, de később már nem. 2 éve edzek még csak, de nincs izomlázam, na ilyenkor hogy döntöd el, hogy regenerálódtál-e vagy sem?

24-96 óráig bármilyen intervallum lehet, hogy regenerálódj. Épp ezért jó egy tervet követni és nem random hétfőn karozni, majd pedig szerdán újra, mert Te azt érzed, hogy regenerálódtál, közben pedig 2 nap még karnak is kevés, ha intenzíven edzel..

2023. aug. 1. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Tuti kigyúrt vagy, mint Kratos
2023. aug. 2. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem ezt a módszert amit említesz.Egy jól megtervezett edzésprogram mindent visz.Az azért van úgy megírva,mert pont úgy,abban a sorrendben regenerálodsz,edzést,osztod ahogy kell.

Ebben az ösztönös edzéselvben én nem hiszek.Plusz nem is érzem magam akkora profinak hogy ne kelljen edzésterv,hanem majd érzésre elkezdek össze vissza edzegetni, meg gyakorlatokat variálni.És nincs is késztetésem ilyesmire mert nem tudnám követni és időm se lenne ezzel foglalkozni.

Nekem kell a rendszer.

2023. aug. 3. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!