Követtek egy edzési sorrendet vagy azt dolgozzátok ami regenerálódva van?
Figyelt kérdés
Nekem ma a láb lenne esedékes de a gerincfeszítőm izomlázas a tegnapi felhúzásoktól és combokat nem szeretem guggolás nélkül edzeni,így meg nehéz. Ezért vádli-mell és tricepsz amit ma megedzek. Rendszerint három izomcsoportot edzek egy nap és effektívnek érzem.2023. aug. 1. 13:26
1/18 anonim válasza:
Természetesen egy fix edzésprogramot követek én is és az ügyfeleim is, ahogy minden ember, aki ebben a sportágban eredményt akar elérni. Úgy kell programozni és tervezni az edzést, hogy ilyenek ne forduljanak elő rendszeresen, ami veled.
2/18 A kérdező kommentje:
A stimuláció az stimuláció, megedzi az ember az adott végtagot, megfelelően étkezik és pihen aztán kész.
2023. aug. 1. 13:42
3/18 A kérdező kommentje:
"Én is és az ügyfeleim is" Ezt aztán hozzá kellett tenni, felesleges önfény.
2023. aug. 1. 13:52
4/18 anonim válasza:
Én csak leírtam, hogy nem állok kapcsolatban olyan személlyel, aki annyira nem ért az edzéstervezéshez, mint te, a kérdésed pedig erre vonatkozott.
5/18 anonim válasza:
Ki tudja az 1-es milyen ügyfelekre gondol? Lehet, hogy örömlányokra.😆
6/18 MadSeal válasza:
Alapból nem nagyon kellene olyannak megtörténnie, hogy lábnap előtti nap felhúzol, mivel az 99%ban láb gyakorlat (konvencionális, sumo, standard rdl teljes mértékben, egy földtől húzott sldl/rdl hibrid gyakorlatnál történhet valamilyen elmozdulás, nem csak izometrikus munka).
7/18 anonim válasza:
terv szerint edzek.
olyan nem nagyon van h pl lábazás helyett mellezek mert nem regenerálódott még a lábam, mert úgy programozom hogy legyen elég pihenő minden izomcsoportnak.
a felhúzást meg lábnapon csináld, az egy láb gyakorlat
8/18 A kérdező kommentje:
7.Én csak a gerincfeszítőmet érzem tőle.
2023. aug. 1. 15:26
9/18 A kérdező kommentje:
Bár kicsit a lábaimat is..
2023. aug. 1. 15:27
10/18 A kérdező kommentje:
Kicsit késve jön az izomláz
2023. aug. 1. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!