Ha regenerálódott egy bizonyos izomcsoportotok akkor megszoktátok pluszban edzeni egy héten?
Figyelt kérdés
Én tegnap lábaztam és csináltam még két tricepsz gyakorlatot de annyira nem tudtam megdolgozni mert a front kikészített. Ma bicepsz és mell lesz, de szerintem megdolgozom jobban a tricepszem mert nem érzem hogy pihenésre lenne szüksége.2023. júl. 11. 15:26
2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg a túlzásba vitt edzés során stressz éri a testet és az nem tesz jót a fejlődésnek.
2023. júl. 11. 15:30
3/4 anonim válasza:
Plusz pár sorozat trinyózással semmilyen misztikus stressz nem fogja érni a testedet, amitől az megsértődik, és nem fog izmot növeszteni, nyugi.
4/4 MadSeal válasza:
Szerintem érdemesebb fix volumennel és edzés gyakorisággal dolgozni, ezeket a megfigyeléseket inkább csak lejegyezném, és esetlegesen módosítást hajtani a következő nagyobb programmódosítás során. Inkább elvenni érdemes néha a tervezett edzésből, pl ha valami miatt tolódnak bizonyos dolgok, nem úgy jönnek ki a napok, érdemes lehet kicsit visszavenni, de ha ez gyakori, valószínűleg szintén nem az életvitelednek megfelelő a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!