Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti egyszeri edzés bizonyos...

Heti egyszeri edzés bizonyos izomcsoportokra elég?

Figyelt kérdés

Pár hónapja elkezdtem edzeni (konditeremben).

Eleinte úgy csináltam, hogy mindennap, amikor mentem, azaz heti 3-4 alkalommal, minden izomcsoportra edzettem egy nap alatt. Most viszont, hogy legyen ideje pihennie egyes izomcsoportoknak, azt csinálom, hogy mondjuk hétfő bicepsz, hát, has nap, szerda tricepsz, mell, láb stb.. tehát felosztom, hát napon nem mellezek, stb, gondolom értitek D:

Annyi lenne a kérdés, hogy ugye ha ezt én így csinálom, akkor gyakorlatilag heti 1x mozgatom át minden izomcsoportot, a 3 helyett, mert habár 3 napot járok hetente ugyanúgy, de nem ugyanazokat az izomcsoportokat edzem. Bocsánat, lehet, hogy nagyon amatőr kérdés, de hát az is vagyok :S Tehát ha szeretnék izmot építeni, akkor ez így elég? Csak mert olyan kevésnek tűnik az, hogy heti 1 láb, 1 has, 1 váll, 1 mell.....

18/L

2019. márc. 8. 15:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Csinald ugy,hogy A nap felsotest B nap alsotest. Egyik heten A B A, következő héten B A B. Mondjuk nem kell hozza ragaszkodni, ahogy erzed. Foleg az alapgyakorlatokat nyomasd.
2019. márc. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!