Heti egyszeri edzés bizonyos izomcsoportokra elég?
Pár hónapja elkezdtem edzeni (konditeremben).
Eleinte úgy csináltam, hogy mindennap, amikor mentem, azaz heti 3-4 alkalommal, minden izomcsoportra edzettem egy nap alatt. Most viszont, hogy legyen ideje pihennie egyes izomcsoportoknak, azt csinálom, hogy mondjuk hétfő bicepsz, hát, has nap, szerda tricepsz, mell, láb stb.. tehát felosztom, hát napon nem mellezek, stb, gondolom értitek D:
Annyi lenne a kérdés, hogy ugye ha ezt én így csinálom, akkor gyakorlatilag heti 1x mozgatom át minden izomcsoportot, a 3 helyett, mert habár 3 napot járok hetente ugyanúgy, de nem ugyanazokat az izomcsoportokat edzem. Bocsánat, lehet, hogy nagyon amatőr kérdés, de hát az is vagyok :S Tehát ha szeretnék izmot építeni, akkor ez így elég? Csak mert olyan kevésnek tűnik az, hogy heti 1 láb, 1 has, 1 váll, 1 mell.....
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!