Így tudok regenerálódni?
Figyelt kérdés
Általában éjszakás vagyok, tegyük fel műszak előtt edzek, aztán végigcsinálom az éjszakát és reggel lefekszem. Ez nem fog gondot okozni? Portás vagyok, néha körbe járok és annyi a fizikai aktivitásom éjszaka.2023. jún. 18. 13:13
1/3 anonim válasza:
Látatlaban szerinted nulla infó alapján tudni fogjuk? Semmi adat vagy ismeret nem áll rendlkezésünkre. Csináld, aztán meglátod, hogy mennyire vagy kipihent.
2/3 anonim válasza:
Nyilván nem lesz olyan a regenerációd, mint ha munka nélkül csinálnád ezt, de ez van. Itt jön képbe az, hogy amíg hobbista szinten az edzést kell az életünk köré igazítani, addig egy versenyző az életét igazítja az edzéshez.
Szóval, ha ezen agyalsz és stresszelsz sem lesz jobb a regenerációd, ebből kell kihozni a legtöbbet.
3/3 A kérdező kommentje:
Szigorúan hobbista vagyok, a versenyfelkészülés egy kínszenvedés.
2023. jún. 18. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!