Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi időt vesz el az edzés...

Mennyi időt vesz el az edzés nektek ?

Figyelt kérdés

Attól kezdve, hogy ki- és be léptek a terembe. Milyen a felosztásotok ?

Akárhogy csinálom 1.5-2 óra alá nem tudom vinni, pedig szeretném egy kicsit hamarabb letudni. Jelenleg teljes testtel edzem, osztottal sem lenne gyorsabb ?

2023. júl. 10. 09:53
A kérdező szavazást indított:
30 perc
1 óra
1 óra 30 perc
2 óra
2+ óra
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
én PPL és Arnold split-et csinálok, de sose tudom befejezni másfél óránál rövidebb idő alatt.
2023. júl. 10. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Alsó-felső-PPL, 1 óra - 50 perc alatt megvan a legtöbb edzés, a teljes felsőtest kicsit hosszabb. 2 óra kicsit soknak hangzik, hány munkasorozat megy? Nem kell ilyen 20-akat csinálni minden izomra.
2023. júl. 10. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Alsó-felső-ppl.

Alsótest: 5 szett combfeszítő, 5 szett hajlító, 3 vádli

Felsőtest: 4 szett mell, 4 szett hát, 2 szett oldalsó váll, 2 szett bicepsz, 2 szett tricepsz

Push: 6 szett mell, 2 szett oldalsó váll, 4 szett tricepsz

Pull: 6 szett hát, 4 szett bicepsz

Nem csinálok sok volument, de cserébe az intenzitás nagyon meg van tolva, emiatt 3-5 perc pihenőidő 1-1 sorozat között.

20 sorozat tényleg felesleges. Ha keményen edzel, akkor még a 12 is sok lehet ha nem tökéletes a regenerációd.

2023. júl. 10. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Madcow 5x5 programot követem. Anno versenyzőként ezzel a programmal simán volt 2-3 óra egy edzés. Most hobbistaként azért megvagyok másfél óra alatt, de én home gymben edzek. Nyilván ha konditerembe járnék, akkor azért bőven több lenne ez a másfél óra (pl. átöltözés, kis dumálgatás, várakozásra a keretre/padra, zuhanyzás, stb.). Itthon is néha azért el tudja vinni valami a fókuszt könnyen, és akkor a másfél órából könnyen lesz 2.
2023. júl. 10. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Másfél /két óra
2023. júl. 10. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!