Mi a baj a testépítéssel?
az emberek nagy százaléka le/megszólja őket.Most közölt le a 444 egy balaton soundos cikket amin van pár izmosabb ember és csak ilyen komment van alatta hogy szánalmas,meg agyhalottak stb.
Már miért szánalmas ha valaki edz?😆
Már csak a környezetemből is ítélve, a legtöbb ember nemhogy edzeni lusta, de még csak egy félórás sétára sem tudnak elmenni 1 nap. :D
Nem kell senkinek sem fanatikusnak lenni, de nem tudom, hogy hogyan képesek az emberek ennyire lazára venni a dolgot, aztán csodálkoznak, hogy elhíznak és 40 éves korukra a lépcsőn nem tudnak felmenni vagy 1 bevásárlószatyrot nem bírnak el..
Na, pont az ilyen emberek a legnagyobb megmondóemberek. Savanyú a szőlő. Nem akarunk mozogni, leszóljuk a kondisokat, de azért kellene a fizikum.. :D
Lattam a cikket, a képet és a kommenteket is. A legtöbb embernek nem az a baja a képekkel, hogy izmosak rajta az emberek, hanem ránézéare is ellenszenves, suttyó vagy "félbűnöző" emberek szerepelnek rajtuk.
És szerintem ha valaki komolyan sportol, annak még sokkal inkább durván szekunder szégyemérzete van az ilyen emberek miatt, mint aki lusta életmódot él.
7:
De továbbra sem az izmosságról van szó, nézz már rá ezekre az emberekre, az összképet nézd, a mozgás, arckifejezésük, testtartás, öltözet mai van rajtuk. Persze, előítélet, és lehet hogy van köztük több normális ember, de ez az előítélet tapasztalatokon alapszik.
Sportoló embernek az a szekunder szégyen, ha ezekkel az emberekkel azonosítják.
5:
Mondjuk épp a testépítő kollégák azok akik nem szokták tudni értelmezni, ha valaki nem a lifttel közlekedik az irodaházban, vagy nincs kiakadva, ha 600 métert gyalogolni a boltig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!