Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a baj a testépítéssel?

Mi a baj a testépítéssel?

Figyelt kérdés

az emberek nagy százaléka le/megszólja őket.Most közölt le a 444 egy balaton soundos cikket amin van pár izmosabb ember és csak ilyen komment van alatta hogy szánalmas,meg agyhalottak stb.

Már miért szánalmas ha valaki edz?😆

#testépítés leszólás
2023. jún. 30. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Mer a sok nagyképű fotepforradalmár így próválja kompenzálni hogy lusta dögök akik csesznek edzeni ezért inkább leszólják azt aki edzettebb mint ők
2023. jún. 30. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Semmi. Irigyek rájuk azok akiknek rossz fizikuma van, ennyi. A legtöbb embernek nagyon rossz az önértékelése, talán ha edzenének néha és jobban táplálkoznának elmúlna.
2023. jún. 30. 17:06
 3/10 A kérdező kommentje:
és vajon ők tudják hogy azért mondják(mert frusztráltak)vagy valóban így érzik,és nem tudják hogy miért nyílvánulnak meg így
2023. jún. 30. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Én még régen, 13-16 éves korom körül voltam ilyen. Ha láttam egy izmos embert irigykedtem rá mert vékony voltam és én is bekajáltam az ilyen szövegeket, hogy műizom, csak poroznak, minden testépítő impotens stb. De aztán inkább én is nekiálltam edzeni normálisan illetve felnőttem érzelmileg is, nincsenek már ilyen gondok.
2023. jún. 30. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Már csak a környezetemből is ítélve, a legtöbb ember nemhogy edzeni lusta, de még csak egy félórás sétára sem tudnak elmenni 1 nap. :D

Nem kell senkinek sem fanatikusnak lenni, de nem tudom, hogy hogyan képesek az emberek ennyire lazára venni a dolgot, aztán csodálkoznak, hogy elhíznak és 40 éves korukra a lépcsőn nem tudnak felmenni vagy 1 bevásárlószatyrot nem bírnak el..

Na, pont az ilyen emberek a legnagyobb megmondóemberek. Savanyú a szőlő. Nem akarunk mozogni, leszóljuk a kondisokat, de azért kellene a fizikum.. :D

2023. jún. 30. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

Lattam a cikket, a képet és a kommenteket is. A legtöbb embernek nem az a baja a képekkel, hogy izmosak rajta az emberek, hanem ránézéare is ellenszenves, suttyó vagy "félbűnöző" emberek szerepelnek rajtuk.

És szerintem ha valaki komolyan sportol, annak még sokkal inkább durván szekunder szégyemérzete van az ilyen emberek miatt, mint aki lusta életmódot él.

2023. jún. 30. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:
na jó de milyen dolog ránézésre ilyen ítéletet mondani persze tudom emberi alaptulajdonság,csak néha nem baj ha az orrunknál tovább látunk.Meg minaz hogy bűnözö megjelenés ha végig gondolod,azért mert a bűnözők sokszor izmosak ezáltal ha én is izmos vagyok rögtön bünözővé válok a társadalom szemében?vagy mi a baj a képen levő emberekkel,illetve te mire irtad hogy elfogja a szégyenerzet a sportolo embert is.
2023. jún. 30. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:

7:

De továbbra sem az izmosságról van szó, nézz már rá ezekre az emberekre, az összképet nézd, a mozgás, arckifejezésük, testtartás, öltözet mai van rajtuk. Persze, előítélet, és lehet hogy van köztük több normális ember, de ez az előítélet tapasztalatokon alapszik.

Sportoló embernek az a szekunder szégyen, ha ezekkel az emberekkel azonosítják.

2023. jún. 30. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:
16%

5:

Mondjuk épp a testépítő kollégák azok akik nem szokták tudni értelmezni, ha valaki nem a lifttel közlekedik az irodaházban, vagy nincs kiakadva, ha 600 métert gyalogolni a boltig.

2023. jún. 30. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a kokszosokat nezik le?
2023. júl. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!