140kg vállbol nyomás mennyire számít jónak 16 évesen?
Jó de nem fejbúbig kéne leengedni a keretben a zárt rúdat, rövid karokkal.
Rendesen tarkóig, vagy mellkasig attól függ hova engeded.
Te tipikusan az az ember vagy aki majd az építkezésen mutogatja a segédmunkás munkatársainak a reggeli kőbalta meg a töltött cigi után 32 évesen deréktámasztó övben, hogy milyen kemény gyerek voltál 16 évesen.
Csak az a gond töki, hogy az életben nem az számít, hogy hány kg-t nyomsz vállból kis tartományban behízva.
Következő kérdés az lesz, hogy:
110 kg kétkezes bicepszhúzás mennyire számít jónak 16 évesen?
És akkor így szépen megyünk végig az összes izomcsoporton, és híreszteljük, hogy én vagyok a Jani?
Versenyre akarsz menni.
Menj versenyre.
Azért totál hülyén én megfontolnám.
Kolyra fordítva:
Nem nyomsz te még 40 el sem !!
Aki 140 et nyom az nem tesz fel ilyen ostoba kérdeseket.Mert aki 140 et nyom ,az azért nyom annyit, mert ismeri ezt a sportágat ismeri a táplálkozás pihenés fontosságát es pontosan tudja hogy mit ér a 140 kilós nyomás,és nem azért mert hirtelen leugrott egy terembe a malomból,ahol liszteszsákokat pakol ,és hirtelen nyomott egy 140 kilót a félórás szünetben.
Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!