Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 140kg vállbol nyomás mennyire...

140kg vállbol nyomás mennyire számít jónak 16 évesen?

Figyelt kérdés
Már tettem itt fel kérdést pár napja a fekvenyomásomrol,most a vállbol nyomásrol szeretném megkérdezni a véleményeteket!:)
2023. márc. 2. 20:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

1, ne ismeretlen embereknek akarj villogni online, nem egészséges pszichésen

2, dagadt vagy, fogyj le

2023. márc. 2. 20:58
 12/36 A kérdező kommentje:

Nem nem mondom hogy rohadj meg.

Hanem kérlek szépen mutass egy videót ahol egy 16 éves fiú 170 kilót nyom fekve naturálon akár jó akár szar technikával.

Kérlek küldj egy linket vagy bármi más ahol tényleg te ismered a gyereket és natural,tényleg érdekel!

2023. márc. 2. 20:59
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál normális kommentet... Még az elején. Az nem tetszett elkezdtél anyázni..

Elmondták páran hogy jó teljesítmény.. Az egódat (ami nagy a semmire) kifényezték. Mit szeretnél még?

2023. márc. 2. 21:02
 14/36 A kérdező kommentje:

Azt szeretném hogy jelentsétek a kérdést h véglegesen töröljék.

A büdös életben nem teszek fel itt kérdést inkább egy szakertohoz fordulok aki nem irigy hanem tényleg az igazságot mondja.

2023. márc. 2. 21:06
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/shorts/dhF_gk3m9iA

https://www.youtube.com/watch?v=3edii05WisE

https://www.youtube.com/shorts/PZPd1osxOPc

Három srác, aki fele akkora testsúllyal, mint te, megugorta ezt az elképesztő teljesítményt. Tele az intertnet ilyen hihetetlen tehetségekkel, akiket látsz egy-két YouTube videóban, aztán egyetlen versenyen nem találkozol a nevükkel. Azt se tudod, hogy kik ezek. Pont ezért, mert te a mucsaröcsögei gymben a két pattanásos osztálytársad társaságában felhúzod a 230 kilót, aztán kiposztolod ezt a gyakorikerdesek.hu-ra, az pont ennyit ér. Vár a süllyesztő. Kívánom neked, hogy 10 év múlva tényleg egy bajnokságon állj a dobogónm, ne pedig görnyedt hátú dohányos segédmunkásként mutogasd az építkezésen a kollégáidnak a mostani videóidat, hogy milyen rohadt kemény voltál kamaszként, mégse vitted semmire.

2023. márc. 2. 21:07
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem irigy.. Csak te hiszed azt sajnos..

Neked nem való a versenyzés ha ennyire nem bírod a kritikát és a negatív válaszokat.

A versenyzéshez elég nagy mentális erő kell,nem elég a nagy fizikai erő. Pszchiésen toppon kell lenned az tuti...

2023. márc. 2. 21:07
 17/36 A kérdező kommentje:

Ez internet,és mondtam hogy olyat küldj akit te személyesen ismersz hogy natural.

Őszintén szerimted natural a gyerek?mert szerintem rohadtul nem.

És enis láttam ezeket a videókat de az interneten minden van.

Edzőtől is kérdeztem azt mondta rohadt jó teljesítmény amit csinálok naturba

2023. márc. 2. 21:11
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

"Őszintén szerimted natural a gyerek?"

Pontosan ugyanannyit tudunk az ő naturálságáról, mint a tiedről.

2023. márc. 2. 21:15
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"Őszintén szerimted natural a gyerek?"

Őszintén, szerintem egy 66 kilós, 17 éves vékony fiú ja, naturál. Elhiszem, hogy fáj, hogy nem te vagy a világ egyetlen tehetsége, hanem vannak a világban nálad kétszer kisebb, mégis kétszer erősebb tinédzserek, de a nagy számok törvénye alapján erre számíthattál volna.

"az interneten minden van"

Pont, mint a te videóid, kedves Sárközi Ádám. Pont úgy. Random 16-17 éves srácok, akik kiposztoltak egy nagy súlyos gyakorlatot, mégse találkozol a nevükkel soha többet.

"Edzőtől is kérdeztem azt mondta rohadt jó teljesítmény"

És ez miért nem volt elég dícséret? Miért kell neked anonim kommentelők dícsérete is? Miért fáj, ha ezt nem kapod meg?

2023. márc. 2. 21:15
 20/36 A kérdező kommentje:

Igazad van,nem kellett volna anonim oldalon megkérdezni ahol teli van hozzá nem értő emberekkel.

Meg kellett volna elegednem az edző dicséretével,aki amúgy világbajnok powerlifter.

De ok lezártam.

2023. márc. 2. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!