140kg vállbol nyomás mennyire számít jónak 16 évesen?
Figyelt kérdés
Már tettem itt fel kérdést pár napja a fekvenyomásomrol,most a vállbol nyomásrol szeretném megkérdezni a véleményeteket!:)2023. márc. 2. 20:16
21/36 anonim válasza:
"nem kellett volna anonim oldalon megkérdezni ahol teli van hozzá nem értő emberekkel"
Örülök, hogy ezt sikerült belátnod.
"Meg kellett volna elegednem az edző dicséretével,aki amúgy világbajnok powerlifter"
Meg kellett volna.
"ok lezártam"
Akkor nem lesz új videó, Sárközi Ádám?
22/36 A kérdező kommentje:
Látom csak probokálsz,add meg az instád,vagy írj rám.
2023. márc. 2. 21:27
23/36 A kérdező kommentje:
Videó?majd hidd el nagyon sokat fogtok hallani erről a névről,ha követni fogjátok ezeket a híreket,nevessetek nyugottan ki megjobban motivál:))
2023. márc. 2. 21:29
24/36 anonim válasza:
Miért adnám meg 16 éves kisfiúknak az instám? Haver, itt nálad mindenki kapásból tíz évvel idősebb. Hülyét csináltunk belőled, te pedig a neveddel és az arcoddal ehhez végig asszisztáltál. Kapásból egy tucat ember rajtad röhög, aztán lefekszünk aludni, holnap az egészre nem is emlékszünk, te pedig addig is ezen morfondírozol, hogy basszus, random anonim kommentelők nem dícsértek halálra, pedig a Feri, aki profi erőemelő, ő azt mondta, hogy én vagyok a legjobb, meg a Zolika és a Petike, a két évfolyamtársam a szakmunkásba is megmondta, hogy nagyon erős vagyok. És ne mondd, hogy nem morfondírozol ezen. Nem én jöttem elismerést hajkurászni a gyakorikerdesek.hu-ra.
25/36 anonim válasza:
Én nem nevetek rajtad nyugi. Inkább sajnállak hogy ilyen nevelést kaptál. Gondolom anyuka-apuka finanszírozza edzéseidet... Mellé kellett volna nevelés is,hogy ne legyen hatalmas egód,ne nézz le másokat és beszélj tisztelettel! Fogsz te még kapni nagyobb csapást az életbe, ha nem változtatsz ezeken a dolgokon! De gyorsan.
26/36 anonim válasza:
Sajnos ez a konkrét eset is csak arról tanúskodik, hogy a normális emberi kapcsolatokat nélkülöző online világ egy beteg, egoista társadalmat nevel. Ez nem nevetséges, hanem tragikus jelenség.
27/36 A kérdező kommentje:
Mégis ide irogattok,egy fokkal nem vagytok jobbak.
2023. márc. 2. 21:41
28/36 anonim válasza:
"Mégis ide irogattok"
Öcsi! Mi munka, család, gyerek, háztartás, magánélet, szociális élet mellett hetente egyszer random feljövünk az oldalra, és ha látunk segítségre szorulót, akkor segítünk neki, ha pedig látunk valakit, aki hülyét akar csinálni magából névvel és arccal, akkor segítünk neki is. Ez történt esetedben is.
29/36 anonim válasza:
Csak az nem mindegy, hogy ki és mit ír.
30/36 anonim válasza:
Eroemelo versenyen a legtobben koxolnak.. szoval hiaba vagy natur. Nezz verseny eredmenyeket amugy.. a testsuly eleg sokat szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!