Régebben több kigyúrt embert lehetett látni az utcán? Divatosabb volt a sport?
"71%
Kedves 5-ös! Tehát te ismersz egy srácot, akinek 40-es karja van 5 százalékos testzsírral. És így néz ki az év minden napján? Azt ne mondd, hogy még naturál is, mert elnevetem magam."
Azt nem tudom, hogy ez a figura ma milyen formában van, de amúgy igen, az év minden napján 5% os a testzsírja, legalábbis 5 től kezdve mondjuk nyolc ig bezárólag alakul a testzírja neki. Hát hogy naturál e? Eléggé kételkedem benne, de konkrétan anno nekem egy fizikes versenyző mondta róla, hogy teljesen neaturál, egy személyi edző meg kicsit később már nem hitte el róla, de hülyeséggel indokolta, hogy szerinte miért nem az. Igazából ha jól emlékszem csak kételkedett a naturálságában. Amúgy ez a srác nem nagydarab, 170 centi körüli és olyan 70-75 kilós, legalábbis ilyen tömege volt anno pár éve, a karja olyan 36-40 centi körüli.
De egyébként eléggé hülyeséget kommenteltél, mert a kérdés az nem arról szólt, hogy ő az év minden napjában 5% testzsír körül mozog e, vagy hogy koxol e, hanem hogy ki számít kigyúrtnak. És ő a 36-40 centi körüli karjával és az 5% testzírjával bármelyik sima konditeremben kigyúrtnak számít.
A kérdésben ez szerepelt, hogy ki számít kigyúrtnak nem az, hogy ki naturál, vagy hogy ki szálkás mindennap az évben.
Te és a téged felpontozók funkcionális analfabéták vagytok? Rohadtul erősítitek a sztereotípiákat a gyúrósokról, hogy egy kérdést nem tudtok megérteni és értelmezni.
Az általam leírt srác nem egy kétajtós szekrény, de kigyúrt. A Ronnie Coleman is koxolt, akkor ő se számít kigyúrtnak (a csúcsformája)?
Hogyha az a logika, hogy a 38 centis kar az lófing és hiába 5% a testzsír, az akkor is kicsi, akkor ezzel a logikával egy men's physique versenyző karja meg a Ronnie Coleman csúcsformájában lévő karjához viszonyítva kicsi. Akkor ők se kigyúrtak, mert eltörpülnek Ronnie csúcsformája mellett?
Én eléggé régóta gyúrok, és tényleg kijelenthető, hogy a legtöbb gyúrós nem észlény. De azért egy kérdést értelmezzetek már. Én szóba se hoztam a kommentemben azt, hogy ki naturál és ki nem, vagy hogy ki szálkás az egész évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!