Van olyan, hogy valakinek genetikailag nem fejlődik a melle?
Minden izomcsoporttal elégedett vagyok, de a mellem az képtelen fejlődni.
3mp negatív szakasz, robbanékony pozitív, 12 szett 1 héten, 6 szett / edzés, RIR 1-2.
Mire tudnék még ennél jobban odafigyelni?
Gyakorlatok:
- Egykezes kézisúlyzóval való fekvenyomás (45°-ban nyomok, konkrétan ennél tökéletesebbennem tudnám végrehajtani a gyakorlatot) . (Egyenes és döntött pad)
- Tárogatás
1 éve edzek, 19 éves vagyok.
Lehetetlen, hogy rosszul nyomok. Konkrétan bárkit, akit eddig kérdeztem és nézték a kivitelezést, egytől egyig azt mondták, hogy ennél tökéletesebben nem lehetne csinálni a gyakorlatokat. Milliónyi oktató videót néztem már a helyes kivitelezésről, edzőket is kérdeztem, és semmi probléma nincs vele.
Érdekes, mert a karom meg úgy fejlődik, mintha nem lenne holnap, pedig közel sem edzek rá olyan fókuszban, mint pl mellre.
12 kemény szettnél többet értelmetlennek tartok csinálni naturálban, persze nyilván regeneráció függő, de összességében szerintem naturálban ennél többet csak úgy lehet csinálni, ha cserébe elveszel az intenzitásból. RIR 1-2-vel nem szeretnék 15+ sorozatot csinálni, mert értelmetlen (próbáltam már.. :D) + nem szeretnék sérülést.
É"rdekes, mert a karom meg úgy fejlődik, mintha nem lenne holnap, pedig közel sem edzek rá olyan fókuszban, mint pl mellre."
Ilyen a genetikád. Valamit változtass mellen de ha eddig nem fejlődött, vagy csak kevéssé fejlődött, akkor ne hidd, hogy új edzéstervtől majd hirtelen nőni fog mint az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!