Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek genetikailag nem fejlődik a melle?

Figyelt kérdés

Minden izomcsoporttal elégedett vagyok, de a mellem az képtelen fejlődni.

3mp negatív szakasz, robbanékony pozitív, 12 szett 1 héten, 6 szett / edzés, RIR 1-2.

Mire tudnék még ennél jobban odafigyelni?

Gyakorlatok:

- Egykezes kézisúlyzóval való fekvenyomás (45°-ban nyomok, konkrétan ennél tökéletesebbennem tudnám végrehajtani a gyakorlatot) . (Egyenes és döntött pad)

- Tárogatás

2023. febr. 2. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Olyan van, hogy kevésbé fejlődik. Nem tudom, hogy olyan van e, hogy semennyire, szerintem nincs. Igazából a csontsovány ember is tudna hízni, csak ahhoz elképesztően sokat kéne neki enni, ő meg nem akar egész nap falni. Szóval igazából olyan sincs, hogy valaki ne tudna hízni, ha nagyon sokat enne, talán ha valami betegsége van baja van. Csak ugye rengeteget eszik és ő azt veszi észre, hogy ennyitől se hízik és rosszul úgy értelmezi, hogy ő nem tud hízni, pedig tudna, extrém kcal mennyiséggel.
2023. febr. 2. 13:46
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
valami betegsége vagy baja*
2023. febr. 2. 13:46
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha genetikailag/anatómiailag nem esztétikus, nem ideális az izmaid tapadása, akkor tűnhet úgy, hogy egyik vagy másik izomcsoport nem fejlődik optimálisan. Meg hát mindenkinek van jobban fejlődő, jobban reagáló izomcsoportja, és mindenkinek van gyengepontja is. Nekem kiemelendő a hátam, és gyengepontom a karom. Ez ilyen.
2023. febr. 2. 14:40
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Miota edzel meg hany eves vagy? Lehet rosszul nyomsz, sokat atvesz a vall meg a tricepsz pl vagy csak siman rossz ra a genetikad. Probald nagyobb sullyal, kevesebb ismetlessel. Regen nekem is a gyengem volt, de felhouztam. Mondjuk 2x annyit edzek mint te
2023. febr. 2. 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:

1 éve edzek, 19 éves vagyok.

Lehetetlen, hogy rosszul nyomok. Konkrétan bárkit, akit eddig kérdeztem és nézték a kivitelezést, egytől egyig azt mondták, hogy ennél tökéletesebben nem lehetne csinálni a gyakorlatokat. Milliónyi oktató videót néztem már a helyes kivitelezésről, edzőket is kérdeztem, és semmi probléma nincs vele.

Érdekes, mert a karom meg úgy fejlődik, mintha nem lenne holnap, pedig közel sem edzek rá olyan fókuszban, mint pl mellre.

12 kemény szettnél többet értelmetlennek tartok csinálni naturálban, persze nyilván regeneráció függő, de összességében szerintem naturálban ennél többet csak úgy lehet csinálni, ha cserébe elveszel az intenzitásból. RIR 1-2-vel nem szeretnék 15+ sorozatot csinálni, mert értelmetlen (próbáltam már.. :D) + nem szeretnék sérülést.

2023. febr. 2. 19:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja hat akkor meg nem edzel tul reg, en mar megszoktam. Varialgasd a dolgokat, kiserletezz
2023. febr. 2. 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan, szar a mellizmom
2023. febr. 2. 23:58
 8/12 NTBS ***** válasza:
0%
Egy mell az nem zsírszövetből áll? Azt formálni lehet. A mellműtét segíthet, ha nagyon szeretnéd.
2023. febr. 3. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

É"rdekes, mert a karom meg úgy fejlődik, mintha nem lenne holnap, pedig közel sem edzek rá olyan fókuszban, mint pl mellre."

Ilyen a genetikád. Valamit változtass mellen de ha eddig nem fejlődött, vagy csak kevéssé fejlődött, akkor ne hidd, hogy új edzéstervtől majd hirtelen nőni fog mint az állat.

2023. febr. 3. 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Ez ilyen. Majd idúvel kiismered a tested. Nekem pl 0 edzéssel van olyan vádlim amilyen másoknak egész életükben nem lesz, hiába edzenek rá. Vagy pl a vállamra célzottan nem edzek, mert ha igen akkor nem leszek arányos. Egyszerűen gyorsan növekszik. A többi edzésből kap akkora terhelést, ami elég neki. De pl a mellem nem tapad jól. Középpen nem ér össze. Mondjuk szerintem nincs olyan egy kidolgozott mell izom nem nézne ki jól. Maximum nem olyan szép mint azoknak akiknek jobb genetikája van. Ez ilyen, van ahol gyengébb vagy máshol erősebb. Az évek alatt megfogod ismerni a saját tested. Én ezt a részt szeretem benne a legjobban.
2023. febr. 5. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!