Kivel milyen cikis konditermi dolgok történtek?
Cikinek nem biztos, hogy ciki, de annál inkább félelmetes és veszélyes:
Smith keretes bolgár guggolásnál 113kg 3x8 ismétlés, utolsó szett, utolsó pár ismétlésénél valahogy úgy sikerült csinálnom az ismétlést, hogy vittem magammal a keretet is. :D Nem volt kellemes 113kg-mal a nyakadba egy lábbal előre menet korrigálni. Ha nem lett volna a keret, fix rajtam marad.
Épp gyakorlatot végeztem, amikor megpillantottam egy srácot (én is férfi vagyok) aki annyira elegánsan csinálta a gyakorlatot, hogy rajta maradt a tekintetem és amikor összetalálkozott a tekintetünk, akkor nem kaptam el. Már bőven a fáradság miatt belebambultam a képébe.
Aztán vágott egy pofát, a haverjaival együtt. Vagy melegnek nézett vagy fogyinak.
Lábtolón bukásig csináltam a szettet, annyira erőlködtem, hogy az utolsó ismétlésnél eldurrantottam magamat.
Pont mellettem ült egy srác egy mellnyomó gépen, ránéztem de csak lefelé nézett a földre. Gondoltam nem hallotta mert be volt dugva a füle.
Felálltam és kisétáltam a teremből.
Par eve pukiztam lehuzas kozben, mellettem a srac evezett, aki tetszett. 🤦🏻♀️
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!