Hány kg teherbírásúak a konditermi gépek?
1 ev alatt 70 kilot nem fogsz leadni, vagy ha igen, annak kovetkezmenyei lesznek (logo, tobb kilonyi bor, felborult anyagcsere, stb. stb)
Dicseretes az elhatarozasod, de jobb lenne realis celokat kituzni, hogy a kudarc ne vegye el a kedvedet a folytatastol.
Nagyobb testsúly esetén lehet többet fogyni egy diéta elején.. Nem ugyanaz vonatkozik egy 58 kilós bikini versenyzőre aki 52re akar lemenni, mint arra aki 170 kg.
A lassú fogyás hosszú távon fenntarthatóbb, de lazán lefogyhat az első hónapokban havi 8-10 kilót is.. Orvossal viszont tényleg konzultálj.
És a saját érdekedben messziről kerüld a divat diétákat, pl keto, idődszakos böjt.
igaza van az utsónak!
még annyi, hogy ne fuss ekkora testsúlyal
nem tesz jót a térdednek, bokádnak.
hajrá!
Orvosok mindig csak annyit mondanak hogy egyek kevesebbet meg mozogjak. Szívemmel minden rendben szokott lenni, ízületeim nem fájnak.
Havi 8-10 kiló nem lenne rossz de ahhoz nagyon meg kell sanyargatnom magam nem?
Amúgy az is káros ha piciket futok a futópadon? Mondjuk 1-2 percet 6-7 km/h-val? Csak mert már nagyon rég nem futottam aztán kicsit kíváncsi vagyok mennyire bírnám de nem akarnám tönkretenni magam.
Havi 8-10 kilo? A fele is sok lenne egyszerre. 170 kiloval ne akarj futni mert abbol eletreszolo serules lesz.
Mondjuk a mentalitasodat jol jellemzi hogy az orvosok (amugy helyes) tanacsait nem veszed komolyan, helyette a gyk-n erdeklodsz hogy hogyan lehetne mindenfele kenyelmetlenseg meg persze a zabalas elhagyasa nelkul, ripsz-ropsz ledobni az akar 90-100 kilonyi feleslegedet. Rossz hirem van: ez igy nem fog menni.
Én egy szóval se mondtam hogy helytelen a tanácsuk, csak nem hiszem hogy tudnak újat mondani.
Amúgy meg pont azért érdeklődöm itt mert szeretnék végre elkezdeni mozogni ember 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!