Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerinted ha a konditermi...

Szerinted ha a konditermi edzés után kötelező lenne lezuhanyozni, mennyivel kevesebben járnának edzőterembe?

Figyelt kérdés
edzőterem, konditerem, zuhanyzó

2022. okt. 20. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
-17,5 fő
2022. okt. 20. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Sokkal kevesebben.

Az a gond az emberekkel, hogy a meztelenséget mindenki szexualitáshoz kapcsolja, holott semmi köze hozzá.

A fiúk illetve a lányok között is természetesnek kéne lennie annak, hogy látják egymást meztelenül.

Én edzőtáborokban az álltalam edzett gyerekekkel tusolok közösen. És semmi nincs benne.

23 éves vagyok, és semennyire se érzik kínosnak azt, hogy az edzőjük előtt meztelenek legyenek.

És szerintem ennek kéne a normálisnak lennie.

2022. okt. 21. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Miért kellene, hogy kötelező legyen? Én két utcányira lakok, miért ne zuhanyozhatnék le itthon? És amúgy is, ezt ki és hogy ellenőrizné?
2022. okt. 22. 04:35
 4/4 anonim ***** válasza:
27%

Azonos neműek közt egyáltalán nem kéne hogy az legyen

Csak ma már mindenhonnan tolják bele az emberekbe hogy a meztelenség=szexualitás stb...

Pl anno nekünk nem okozptt gondot tesi meg sulos úszás után lezuhanypzni de ma már öltözni is bebújnak a wc-be

De csak nézzük meg milyen ifjúsági tartalmak voltak 10-15 éve a nockelodeonon és disney csatornán

Na ma olyanokér meglincselnék a csatornát

2022. okt. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!