Egy személyi edzőnek kötelező a koxos forma?
Mármint erre a durván szálkás,eres nagy izomtömeggel rendelező színpadi formára gondolok..
Normál szálkásan egészségesen izmos testalkatom van,van edzői végzettségem is,ami jó lenne kiegészítésként munka mellett. De az edzőtermek ahová jelentkezek még csak egy "kösz de nem"-re sem hajlandóak..
"durván szálkás,eres nagy izomtömeggel rendelező színpadi formára gondolok"
Tudod kinek van ilyen színpadi formája? A versenyzőknek, kb. három napig. Szerinted melyik ókájés szeméji eccőnek van szálkásított formája nagy izomtömeggel? Még a profiknak sincs off szezonban, csak verseny előtt közvetlenül. Az átlag konditermek tele vannak olyan edzőkkel, akikről azt se mondanád meg, hogy sportolnak, úgyhogy ha téged elhajtanak a termek, az biztosan nem azért van, mert a formád nem tetszik nekik, ugyanis ez rohadtul nem szempont nekik. A termeket az érdekli, hogy van-e meglévő ügyfélköröd, lehetőleg laikus kezdőkből, akik aztán ott vesznek bérletet, meg tápkiegészítőket túlárazva. Ha neked nincs meglévő ügyfélköröd, akkor lehetsz te "szálkás", meg lobogtathatod az edző papírkádat, ami már minden második embernek van, nem fognak tárt karokkal felvenni.
De a kérdésre a válasz nem.
Nálunk egy-két terembe ilyen huszonéves kis nyikhaj páva b**i az "edző",akik elvégeztek valami nevenincs képzést. Nem általánosítani szeretnék. Azokon is csak azé látszik valami mert vaságyastól 50 kilósok,de fekvenyomni és nyakmögé húzni már egy éve ugyanazzal a gyerek súllyal nyomnak. De ők személyi edzők mert jóba voltak a teremmel 👌👈 így.
Ahová én járok, nagyobb -modern budai edzőterem, a legtöbb edző tök átlagos kinézetű. Van egy versenyző koxos gyerek, az is edző (láttam a weboldalon), nála még egy embert se láttam.
Szerintem az átlag kezdő nem egy hegyomláshoz fog járni, hanem emberibb kinézetű edzőkhöz. Kicsit sportosabb, viszont fontos, hogy jó dumálókád legyen, be kell nyalni rendesen a kuncsaftoknál.
Majd persze aztán jól összehaverkodnak egymással,hónapok óta járnák hozzájuk edzésre, elröhögcsélnek, telózgatnak óránként 5-6ezerért. Persze semmit nem fejlődtek, de legalább van egy jó órájuk.
Aztán van az a kategória, aki versenyre felkészít, na az már ér valamit, látni rajtuk is, + tőle veszed a szteroidot, ő állítja össze, hogy mikor mit szúrj.
Kiegészítésre munka mellett? Esetleg valami kollégádat beszéld rá, együtt lementek edzeni, és vesz neked egy sört :D
#8: Pont a hozzád hasonló gondolkodásúak miatt keletkeznek a hülye sztereotípiák,és általánosítások. Akkor most tegyük kötelezővé a koxot a képzőrendszerben is? 🤢
A bicepsz,mell,váll.. mérete mióta befolyásolja a gyakorlati tudást és edzéselméletet?
8, és te mivel vagy különb girnyó kezdőként? :D
Mivel lesz neked jobb, hogy koxos béla fog szurkolni neked edzés közben, vagy átlagos pista?
+ a koxinál árban is drágább lesz, az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!