Konditerembe kötelezővé tennéd a zuhanyozást?
Figyelt kérdés
konditerem, zuhanyozás, tusolás2021. aug. 12. 07:50
1/14 anonim válasza:
Nem, csak elötte-utána az öltözöben. A terem nem erre való!
2/14 anonim válasza:
"
Nem, csak elötte-utána az öltözöben. A terem nem erre való!"
lol
3/14 anonim válasza:
Én a BKK járatait használók számára tenném kötelezővé.
4/14 anonim válasza:
#3 - Milyen jól nézne ki minden megálló elött a zuhanyzófülke! 😁
5/14 anonim válasza:
"#3 - Milyen jól nézne ki minden megálló elött a zuhanyzófülke! 😁"
víz függöny az ajtókban, télen kicsit kellemetlen lenne ez igaz.
6/14 anonim válasza:
Természetesen nem. 100 méterre lakok a teremtől, felesleges ott zuhanyoznom. Amúgy meg nekem ne mondja meg senki, hogy edzés után mit csináljak :D
7/14 anonim válasza:
Nem, például én is gyalog járok a terembe, kit zavarok? Régen másik terembe volt, hogy tömegközlekedéssel mentem, de a felsőm átvettem, és sosem voltam büdös, szóval nem hinném, hogy bárkit zavart. Ha nagyon leizzadtam, büdi lettem, akkor letusoltam ott.
8/14 $$$$$ válasza:
Nem. Én ugy megyek le a terembe hogy előtte ithol fürdök. Aztan edzes utan is ithol fürdök. Nekem ez igy sokkal kenyelmesebb mint a teremben. Meg amugy ezt hogy szeretnéd kötelezővé tenni? Oda állitasz valakit a zuhanyzo mellé aki nézi hogy ki zuhanyzik és ki nem?😂
9/14 anonim válasza:
Uszodában például kötelező meztelenül, szappannal/tusfürdővel alaposan zuhanyozni, mielőtt bemész a medencébe. Szerinted hányan csinálják így?
10/14 anonim válasza:
Kérdező, te a valóságban is egész nap nyilvános zuhanyzókba járkálsz, vagy csak itt éled ki magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!