Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túl gyors fejlődés ?

Túl gyors fejlődés ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy szerintem valamit elrontok. Már 60kgvel nyomok fekve másfél hónap után szériába.

1. Semmi mellizom, tricepsz nem látszik, pedig rendesen leengedem mellre. Nem pattintom meg semmi, szépen lassan csinálom, szóval nem 10cm-et rángatom, mint párak. Így nem is tudok csalni.

2. Láttam a terembe egy ilyen közepesen kigyúrt embert, aki már évek óta edz, de azért rendesen látszik rajta, és még is 90kg-vel szériázott. Ez hogy lehet ? Ha ő évek alatt idáig jutott és mégis, olyan teste van, hogy létezik hogy nekem 60kg-vel meg nem is látszik ? Vagy már ekkora súllyal is lehet, jó izomzatot építeni, és felesleges feljebb menni ? Akkor erre mi a technika ?

3. Ha ennyi idő alatt ilyen szinten vagyok, és mégsem fejlődök, akkor mi lehet a probléma ? Erő van, de izom nincs. Nem vagyok fáradt meg semmi, jó a kajám meg pihenek rendesen.

2021. aug. 10. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Na figyu kisfiam, aki csak 100 körül nyom fekve, nem azért nyom annyival, mert nem menne többel, hanem mert már csak szinten tart pl, vagy oda vannak az ízületek. Ész nélkül tolod gyorsan megjárod te is aztán jössz ide panaszkodni hogy jájj mit szedjek mert nem tudok fekve nyomni
2021. aug. 10. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

"kisfiam“

Te is a falon lógatod az eszedet, hogy így szólítasz meg valakit.

Tiszteletlen vagy!

2021. aug. 10. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Attól még korban kisfiam vagy te is hozzám képest, kisfiam
2021. aug. 10. 18:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Kaptam edzéstervet, abba az volt, hogy edzésről edzésre emeljek 2,5kg-t. Ez túl gyors ? Heti 1-2 szer nyomok fekve.
2021. aug. 10. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit nyomsz bele? Egyébként ez a genetika, nem tudom régebben sportoltál-e esetleg valamit. Volt egy srác aki gyerek kora óta kemény fizikai munkát végzett, lement a terembe 4 hónap edzegetés után és 150 kg-t kinyomott. Szóval jah, mik az előzményeid?
2021. aug. 10. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog sokáig menni az edzésenként +2,5kg, pár hétig se igazából, bocsi. Mire oda jutsz, hogy 60 helyett 90-el szériázol az ég és föld. Viszont jól fogsz kinézni :D
2021. aug. 11. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó mondatra, vagy nem
2021. aug. 11. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:

A fejlődésed az idő skáláján nem lineáris.

Tehát egységnyi időt véve nem tudod kiszámolni például,hogy most a 4 het alatt x súllyal többel csinálod,akkor 2,3 év múlva annyiszor x súlyt kell kinyomnod.

A fejlődés lelassul és kesőbb már a 2,5 kg emelések nem fognak menni.

2021. aug. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!