Edzés tippek. Milyen tanácsokat adnátok azoknak, akik kezdők/ először mennek konditerembe?
Saját testsúlyos gyakorlatok, súlyzós gyakorlatok, milyen tanácsaitok, észrevételeitek vannak a témával kapcsolatban?
Kedvenc gyakorlataitok?
Mit csinálnátok másképp, ha újrakezdhetnétek? Mit nem ajánlotok? Tanulságok...?
Én pl testtömeget/ izomtömeget szeretnék növelni(,de fogyáshoz is adhattok tippeketmásoknak).
Edzéstervek?
ha 0 fogalmad van a dolgokról akkor igen.
ahogy elnézem nulla fogalmad van a dolgokról.
Elég félrevezető amit írtam, de nem vagyok tapasztalatlan saját testsúlyos edzésben.
Próbáltam általánosítani és rátok helyezni a hangsúlyt, hogy ti írjatok tippeket, tapasztalatokat.
Ha nem tudod ezt megtenné, attól még nem kell leszólni engem.
"Milyen tanácsokat adnátok azoknak, akik kezdők/ először mennek konditerembe?"
Ilyen kérdéssel teljesen helytálló a mindegyik válasz. Még ha nem is tetszik.
Arról nem beszélve, hogy itt senki nem gondolatolvasó. Ők az ezotéria rovatban vannak.
Miért, te mindent tudsz a témában? Csak teljesen kezdő és teljesen profi lehetne valaki? Itt te feltételezted, nem én ezotériázok.
Attól hogy legit konditeremben nem voltam még, tudhatok edzeni máshol is. Van egy-két kézi súlyzóm itthon, és vannak ezek a szabadtéri kalisztenikás edzőparkok.
De nem erre vonatkozott a kérdés, még mindig.
Akik a személyi edzőt ajánlják, azok tisztában vannak vele, hogy brutál drága egy személyi edző?
Csak a terembérlet kerül
12-15.000 forintba!
Mellé fizesd még pluszba
30-40.000 forintért havonta a személyi edzőt is?
Ahova én járok, azt látom, hogy akik személyi edzővel edzenek, semmit nem fejlődtek 12 hónap alatt, ellenben azokkal, akik személyi edző nélkül edzenek.
Kb 5 személyi edző van a teremben, csak nem lehet mind az 5 szar tudású!
Vagy mégis?
Így minden hónapban az a
30-40.000 forint kidobott pénz azoknak, akik személyi edzővel edzenek.
Na azt már nem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!