Edzés tippek. Milyen tanácsokat adnátok azoknak, akik kezdők/ először mennek konditerembe?
Saját testsúlyos gyakorlatok, súlyzós gyakorlatok, milyen tanácsaitok, észrevételeitek vannak a témával kapcsolatban?
Kedvenc gyakorlataitok?
Mit csinálnátok másképp, ha újrakezdhetnétek? Mit nem ajánlotok? Tanulságok...?
Én pl testtömeget/ izomtömeget szeretnék növelni(,de fogyáshoz is adhattok tippeketmásoknak).
Edzéstervek?
Akkor definiáld már nekem te mit értesz a kezdő alatt?
Mert én azt aki nem ért hozzá mert most kezdi.
Olyan aki most kezdi, és többet szeretne megtudni a dologról.
Inkább az "újrakezdi" lett volna a jó megfogalmazás az esetemben, de egyébként mi a francért kell belekötni??(╯︵╰,)
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, akkor légyszíves keress egy másikat.
Ne hagyd magad kérdező!
Itt a GYK-n sok a kötekedő és a túlképzett fotelhuszár.
-Nagy hangsúlyt fektetni a személyre szabott étkezésre, mert végeredményben ez fogja eldöntetni, hogy merre és hogyan alakul a tested. Tápkiegeket elővenni max azután érdemes, ha ezeket már tudod tartani. Fehérje, multivitamin, BCAA, Glutamin. Esetleg az izületek védelmére collagen.
-Elsősorban elővenni az alapgyakorlatok és azok helyes, szabályos végrehajtását. Itt a testi adottságok beleszólhatnak pár dologba, ezért is érdemes egy jó, tapasztalt személyi edzőt felfogadni kezdőként. Sok sérüléstől kímélheted meg magad.
-Tedd félre az egót, ha belépsz egy konditerembe, ne használj olyan súlyt amivel nem tudsz normálisan dolgozni.
Fektesd bele az időt és legyen legalább heti 4-5 edzés, ha tényleges fejlődést akarnál elérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!