27 évesen késő elkezdeni edzeni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen izmos testalkatot elérni.
A képen Henry Cavill látható.
27 éves vagyok, de ebben a korban nem késő elkezdeni edzeni, testépítést végezni, hogy 30 éves korom körül én is elérjék egy ilyen testalkatot?
2021. aug. 11. 19:16
2/10 anonim válasza:
3 év alatt nem fog menni. Ő a határán van annak, amit még doppingszerek nélkül el lehet érni. Ez pedig nagyon genetikafüggő. Szóval lehet sikerül kb. 5-10 év alatt elérned azt a testet, de lehet hogy sosem fog összejönni (naturálban).
4/10 anonim válasza:
Szar genetikával necces, de még átlagossal is. Átlag felett sima ügy.
6/10 anonim válasza:
Én 8 éve edzek. Ha a saját kezdeti állapotomat tekintem 0-nak, a képen láthatót meg 100%-nak, akkor én olyan 70%-on vagyok. És sokkal előrébb nem is fogok már jutni, az utóbbi 1-2 évben már alig volt fejlődés. Pedig mindent megteszek, jól kajálok, kellően legyilkolom minden izmom, pihenés is megvan, más meg nem nagyon kell. Szóval az én maximum formám nincs ott, mint ahol ő van. Ő vagy genetikailag ilyen szerencsés, vagy koxolt hozzá egy kicsit.
7/10 anonim válasza:
Attól függ hogy honnan kezded, de 3 év azért kevés lesz.
8/10 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. Ha milliomos vagy és nem kell dolgoznod mellete és ráérsz ezzel foglalkozni folyamatosan, profi szakember segít és tökéletesen betartod a táplálkozási szabályokat is, akkor van rá esély hogy elérd 5 év alatt.
9/10 anonim válasza:
Ne hallgass a negatívokra!
Kezdj el edzeni és ennyi.
Én leszarom mások negatív véleményét.
Kit érdekelnek?
Az ő véleményük nem számít!
Csak az számít, én mit akarok és mit akarok elérni.
Te is cselekedj így.
10/10 anonim válasza:
Én 28 évesen kezdtem, fél éve,15 kg felesleggel. A COVID utáni újranyitás óta majdnem mindennap edzem teremben. Már most rengeteget változtam, alig maradt rajtam felesleg, sokkal izmosabb vagyok. Korábban én is másokhoz viszonyítottam magam, hogy olyan akarok lenni, mint XY, de ez nem jó út. Elkezded csinálni, látod és érzed ahogy fejlődaz, és onnantól nem az fog motiválni, hogy hasonlíts valakire, hanem hogy jobb legyél, mint tegnap. szóval ne attól függjön, hogy elkezded-e vagy sem, hogy 3 éven belül hasonlíthatsz-e a képen látható pasihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!