A teljes edzés vagy az osztott edzés formálja,izmosítja jobban az embert?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb végezni,melyik a megterhelőbb a szervezetnek?2023. jan. 15. 20:37
11/15 anonim válasza:
Szerintem ahány ember annyiféleképpen áll az edzés felosztáshoz, én döntő többségében osztott edzést csináltam, nekem az jött be, ahhoz van a legnagyobb kedvem, és nem panaszkodom se a formámra se az erőszintemre. Amúgy meg az intenzitás és heti munkasorozat szám a lényeg, nem a felosztás.
12/15 A kérdező kommentje:
mit szedtek edzés mellé?
2023. jan. 17. 07:24
13/15 anonim válasza:
En mar evek ota semmit, de a kajara figyelek
14/15 A kérdező kommentje:
miket eszel napi szinten vagy heti szinten?
2023. jan. 18. 20:08
15/15 anonim válasza:
Eleg sokat egetek es alapbol se zsirosodok szal grammolni mar nem szoktam (csak par evem volt ilyen). Mar ranezesre tudom h mi mennyi nagyabol meghat szakacs vagyok😀 Sok szenhidratot viszek be.. 3-400g foleg rizs, bulgur, edesburi, zab, banan, teljes kiorlesu cuccok.. feherje 1.5g-2g, az nagyreszt barmilyen hus, tojas, huvelyesek. Zsir meg pl mogyorovaj a zabba, zsiradek ami suteshez kell meg ami a husba van, avokado, lazac, magok(pl kesudio, tokmag, pisztacia)
Kb barmit eszek szalkas, kockas vagyok szal maximum mennyiseg nincs nalam csak minimum. Mert fogyni viszont nagyon konnyen tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!