Milyen vitaminokat szedjek testépítés mellé?
"teljes testes normál edzés vagy a szétosztott edzés terheli meg jobban a szervezetet?"
Ez nem az edzésfelosztástól függ, hanem hogy az edzésprogramozás és a regeneráció mennyire optimális.
"Hallottam én már arról hogy nem kell semmi csak kajálj egészségesen de attól függetlenül ugyan úgy elkaptam betegségeket"
Szedheted a világ összes vitaminját, kajálhatsz a legegészségesebben (jelentsen ez bármit is), attól még ugyanúgy leszel időnként beteg. A vitaminháztartás és a táplálkozás csak egyetlen faktor, pláne immunológiai szempontból. Van még pár ezer faktor ezen kívül, ami mérvadó egészségügyi szempontból, csak a gyúrósok azt hiszik, hogy a komplett biológiát lefedi az edzés-étkezés-alvás szentháromság, pedig hát nagyon nem.
"mennyit mikor mit szedjek!"
Azokat a vitaminokat kell szedni, és akkora dózisban, amennyi az étrended szerint szükséges. El kell menni egy vizsgálatra, ott a doktor bácsi laboreredmének alapján megállapítja, hogy mely mikrotápanyagokban szenvedsz hiányt, aztán azt célzottan pótolod élelmiszerrel vagy tápkiegészítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!