Izomtömeg-növelő mellett ajánlott plusz fehérjét vagy vitaminokat szedni?
Figyelt kérdés
A napokban szeretnék edzeni , és nem értek hozzá semennyire .2019. máj. 31. 19:27
2/5 anonim válasza:
Vitamin komplex mehet. A tömegnövelő nem a világ legjobb választása, de ha minőségibb, akkor nem feltétlen kell mellé fehérje. Étrend legyen, az legyen az elsődleges.
3/5 anonim válasza:
Ha minőségi tömegnövelőt választasz, akkor kis mennyiségben elég a fehérje mellé. ennek is oka van, de nem ezt kérdezted :)
Szóval vitamint mindenképpen érdemes. Izületvédőt szerintem csak akkor, legalábbis én a vendégeimnek igy szoktam mondani, ha volt iz.probléma, illetve sérülés, vagy iz.fájdalom.
4/5 anonim válasza:
En a helyedben egyalralan nem hasznalnek tomegnovelot, tele van cukorral. Inkabb egyel rendesen, csinalj turmixokat, mert ugy tobb kaloriat tudsz bevinni es minosefi kaloriat.ezt egeszitsd ki neha feherje shakekkel.
5/5 anonim válasza:
Uccso voltam.
Ja es C vitamin kell sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!