Hogy álljam meg azt, hogy a top 0.1%-hoz hasonlítsam magam folyamatosan?
Sziasztok!
Engem is elért sajnos a közösségi média hatása.
1 éve edzek konditeremben, azelőtt volt 8 hónap fogyás, -35kg. Már önmagában a fogyás is egy hatalmas eredmény, de e mellé izmosodtam is bőven, szóval a kiindulóponthoz képest nagyon büszkének kellene lennem magamra, e helyett ez közel sincs így..
Mindenhol agyonszerkesztett képeket/videókat látok, tökéletes fényekkel, és folyamatosan ezekhez a csúcs genetikával megáldott top emberekhez hasonlítom magam.. Kitudja hány éve edzenek már, és, kitudja, tényleg naturálok-e.
Miközben, ahová járok konditerem, az ott lévő emberek 95%-a vagy elhízott, vagy azt hiszi, hogy izmos, közben csak nagyon zsíros..
Egyikkel sincs probléma, félre ne értsétek. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a való élet az nem a közösségi média, mégis a közösségi média van a szemem előtt, miközben, ha a konditeremben lévő emberekhez hasonlítanám magam, akkor rohadt jó a fizikumom és 1 szavam sem lehetne.
Oké, az igaz, hogyha a top kategóriába akarok tartozni, akkor a top emberekhez kell hasonlítanom magam, de úgy érzem, hogy ez a közösségi média miatt már kezd átmenni egy olyan dologba, hogy utálom, ahogyan kinézek. (pedig -35kg-val a hátam mögött nem kellene szégyenkeznem..)
U.i.: Rettentő nagy tisztelet minden olyan embernek, aki jár edzeni és tesz az egészségéért. Már önmagában az is eredmény, ha lent vagy a teremben, független attól, hogy hol tartasz éppen.
Ez mar azert egy haladas, hogy rajeottel
Sokaknak fogalmuk sincs h mennyire atmosta az agyukat a media
Nem vagy egyedul. Szerintem a gyúrós nagy százaléka szenved body dismorfiatól.
Nekem is a barataim tolják, hogy huu hogy ki vagy gyurva, meg mekkora karod/melled van, mikozben en egy vékony szarnak látom magam :D
En amit ajanlok: csak olyan embereket kovess, akik valamit hozzatesznek az életedhez, edzeshez stb. Az ilyen szalkas szet koxolt modellekkel, testepitokkel Dunat lehet rekeszteni. Tenyleg iszonyatosan elveszik az onbizalmad.
Es a flexelésen, magamutogatason kivul sok értelmes dolgot nem kapsz, csak hogy mennyire gondtalan es jó eletuk van.
Szoval en ezt tudom ajanlani, szelektald, kiket kovetsz. Es az maradjon aki értéket ad.
Erre a baromságra eszek is egy somlóit.
Meg ráöntök egy sört.
Nem akarom versenyezni, ha igen, azt csak naturálban. (Bár tudom, hogy a naturál versenyeken is csak az utolsó 3 helyezett naturál általában..)
Pont ez a baj, hogy 1 év után olyanokhoz hasonlítom magam, akik több éve csinálják és kitudja, hogy tolnak-e valami cuccot mellé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!