Folyamatosan szédülök kondizás közben, és napközben is szerintettek fejezem be ? Menjek el orvoshoz ?
Sziasztok !
21- éves fiú vagyok jó ideje már tapasztalom napközben, és kondizás közben a szédülést nem egyszer volt hogy úgy elkezdtem szédülni hogy lekelet ülnöm mert majdnem elájultam, elég vizet iszok viszont szedek gyógyszereket az alváshoz,! Probáljam meg kivizsgáltatni vagy mit javasoltok ?
Mindenképp menj dokihoz. Ehhez neked megerősítés kell a gyakorikerdesek.hu kommentelőitől?
Vizsgáltasd ki magad. Lehet, hogy van valami baj. Az is lehet, hogy a gyógyszereiddel függ össze. Az is lehet, hogy csak szimplán szar a légzéstechnikád. Bármi lehet. Nézesd meg magad egy szakemberrel.
Nekem volt ilyen, kiderült hogy olyankor túl keveset eszem és könnyen ingadozik a cukrom. Amióta figyelek arra hogy edzés előtt kb 1 órával egyek normál adag kaját, valami gyümölcsöt közvetlen előtte és rögtön utána szőlőcukor (esetmben 150 centis nőként ez 6 db, nálad lehet ez inkabb 15 lenne)
Mielőtt orvoshoz mennél ajánlom hogy írj vérnyomásnaplót, napi 3x merni és mindig amikor rosszul vagy akkor is rögtön. Azzal is lehet összefüggés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!