Kondizásban szeretnék fejlődni, és előrébb lépni mit javasoltok min változtassak ?
Sziasztok !
21-éves fiú vagyok segítséget tippeket, és ötleteket szeretnék kérni a kondításban amin változtathatnák !
Jelenlegi edzéstervem amit 1 hónapja kezdtem el a következő: Bemelegítés 10-perc, 100 db fekvőtámasz ( pihenőkel), 80 db gugolás 100 db felülés (pihenőkel), tolódzkodás széken 40 db, és a végén 40 oldalra kitolás súlyzóval, illetve 40 fejfölé kinyomás, és levezető gyakorlat a végén az egész edzés összesen kb 40 perc.
Mivel vegetáriánus vagyok ezért húst nem tudok bevinni a szervezettembe de protein port szedek, illetve olyan ételeket amikben van fehérje.
Igen, vannak személyi edzők, viszont jól kell megválasztani, mert egy jókora részük csak a pénzt látja majd benned és nem érdekli őket, hogy fejlődsz-e vagy helyesen végzed a gyakorlatot.
Neten is nézhetsz videókat, vagy ismerősöknél kérdezz rá, hogy kit tudnának javasolni, hogy az elején segítsen neked.
Azok az edzéstervem amiket neten találok, és ingyenesek mennyire hatékonyak ?
Csak mert sok fizetőssel találkoztam már megéri költeni inkább egy edzéstervre amit egy profi edző állított össze ?
Én magamnak állítottam össze egyet, de neten is sok van, ami kiindulásnak nem rossz. Fizetni szeritnem hülyeség érte, egyrészt nem olcsó, másfelöl pedig lehet, hogy rosszul végzed majd a gyakorlatot.
Ha nem akarsz utánajárni neten, akkor a legegyszerűbb, ha személyiedzőhöz mész. Ő majd összeállít egy megfelelő edzéstervet neked és be is mutatja a helyes végrehajtást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!