Ért már attrocitás konditeremben? Mi történt?
Egyetlen attrocitásom az volt a 15 év alatt, amikor összeugattam egy csávóval, aki imádott szuperszettezni, meg köredzést csinálni, meg egyszerre lenni a fekvenyomó padon, a guggoló állványon, a scott gépen, a lábtolón, a smith kereten és a húzódzkodón. A csávó hetente négyszer befoglalta a terem felét két órára, és felidegesített, hogy minden nap rá kell vári minden egyes gyakorlat előtt, és ezt szóvá tettem neki. Egy kicsit mormogtunk egymásnak, aztán lenyugodtunk, a csávó leszokott erről a baromságról, és a mai napig teljesen jól elvagyunk egy légtérben (bár néhány hónapja már nem láttam őt).
Pár hete pont láttam egy olyat, amikor az egyik helyi gyúrós apuka rászólt két középsulis srácra, hogy rohadt hangos pofázás és röhögcsélés helyett inkább edzenek, ha már konditeremben vannak, nem a kocsmában. Ez attrocitásnak számít?
Hihető sztori...🤣🤣🤣🤣 Ezt valami Jason Statham filmben láttad?😂😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!