Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 2 szer edzeni minden izmot?

Heti 2 szer edzeni minden izmot?

Figyelt kérdés
Kértem egy személyi edzőtől egy edzéstervet. Azt mondja, hogy hetente 2 szer meg kell edzeni az összes izmot. Olyant fog írni, hogy heti 4 napos lesz, és 2 szer lesz megedzve minden izom. Eddig egy heti 3 napos edzéstervet követtem, bontottat. Azt mondja erre, hogy ez kevés. Túl sok idő telik el az edzések közt. Szerintetek? Kezdő vagyok.
2022. dec. 17. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Én is amellett vagyok hogy heti többször - hát, nem kell, de érdemes - megedzeni egy egy izomcsoportot. A nagyokat azért mert sokat bírnak, tehát pl mell hátat simán lehet heti 2szer minimum, másrészt mert jobban fejlődik. Nyilván, mondjuk egy mellnapon nem fogsz mondjuk 18 gyakorlatot csinálni mellizomra, még ha ezt a 18 gyakorlatot szétdobod több napra, mondjuk összeszettezve más izomcsoportokkal, akkor azért már teljesíthető. Nem mintha számítana de a profik is egy héten többször edzenek adott izomcsoportokra. De ezt bárki - főleg haladóbb szinten-megnézheti magán, hogy fejlődik jobban: ha egyszer edzi az izomcsoportokat efy héten vagy ha többször
2022. dec. 17. 20:05
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
Hat azert ez is valtozik emberenkent, de az atlagnak inkabb 2x ajanlott. Azon is mulik milyen cellal edzel, hasznalsz e vmit
2022. dec. 19. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!